USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За мир та спокій молились діти Волині

23 Липня 2014 11:11
З ранкової молитви про припинення війни та мир в Україні розпочинався кожен день учасників шостого православно-патріотичного наметового дитячого табору Рожищенського благочиння, що розкинувся на березі озера Чебені. Цьогорічна зміна побила усі рекорди, адже зібралося понад 150 дітей з сіл району та обласного центру.

Програма перебування у наметовому містечку православно-патріотичного табору була цікава та насичена. Нові знайомства, пізнавальні бесіди з духовними наставниками, розваги, підготовка номерів художньої самодіяльності – сумувати не доводилось. Особливо зацікавила дітей зустріч із справжніми майстрами карате. Хлопчаки прагнули повторювати найпростіші рухи, аби навчитись чинити опір, протистояти нападнику.

І хоч ігри, веселощі та чаруюча природа повністю захоплювали дитячу увагу, проте вечірньої пори діти знову молитовно складали руки, аби благати Всевишнього про закінчення війни на Сході, адже рідні багатьох учасників табору захищають нині цілісність України, перебуваючи в зоні АТО.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віра Показати IP 23 Липня 2014 12:07
Думаю, що дитячі молитви найщиріші. Хочеться, щоб Бог їх почув і припинив це кровопролиття та покарав безбожника та вбивцю Путіна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus