USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

За що працівники «Пана Курчака» напали на громадського активіста Волині

29 Січня 2015 14:39
Депутат Турійської районної ради Василь Гут повідомив про побиття волинського громадського активіста Леоніда Захарківа п’яними працівниками комбікормового заводу «Пан Курчак» в Турійську. Внаслідок інциденту Захарків опинився у лікарні, де йому надали медичну допомогу. Про це Василь Гут повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

На заводі не спростовують повідомлення про напад, проте вважають трактування інциденту «надто емоційним».

Як повідомив Василь Гут, 28 січня 2015 року, біля 20 години вечора, група невідомих молодиків будучи в нетверезому стані, разом з охороною та інженерно-технічними працівниками комбікормового заводу «Пан Курчак» в Турійську, здійснили напад на громадського активіста Леоніда Захарківа, який у черговий раз прийшов до прохідної заводу з своєю кінокамерою, щоб вияснити, звідки знову чути неприємний запах на території заводу.

«Громадському активісту були нанесені побої в голову, здійснилась погроза ножем в руках, дещо постраждала кінокамера Леоніда Захарківа. Я повідомив про ці події міліцію. Активіст був доставлений в лікарню, де лікарі йому надали першу медичну допомогу. Після того як активісту стало краще і він хотів на дорозі біля заводу забрати свій автомобіль, дорогу перекрив чоловік з шевроном «Охорона» та вимагав стояти на місці та чекати команди про можливість його подальшого руху від головного інженера цього заводу, який з'явився через 15 хвилин з цією самою групою молодиків, що вела себе зухвало і вседозволено, висловлювали нецензурні слова та не давали громадському активісту сісти в автомобіль та їхати до дому на протязі довгого часу», - пише Василь Гут.

На зауваження депутата районної ради та члена Варти порядку селища Турійськ Василя Гута нападники не реагували і відпускати громадського активіста не збирались. Знову було викликано міліцію, завдяки активним втручанням якої Леоніду Захарківу вдалося виїхати від цієї «бойової групи».

«Особисто мені їх дії схожі на дії людей, яких на Майдані ми звали «тітушками», які знову під прикриттям заводу «Пан Курчак» підняли високо голови, відчуваючи безкарність. А головний інженер на мої запитання, чому він так поступає, зухвало відповів - я зараз не головний інженер, а громадянин. Подібних зухвалих та кришованих молодиків я бачив на Майдані, їх тоді ми називали «тітушками», - йдеться у повідомленні.

Прес-служба Агропромислової групи «Пан Курчак» прокоментувала повідомлення Василя Гута, назвавши його «надто емоційним».

«Вчора увечері в соціальних мережах з’явилося повідомлення про побиття активіста Леоніда Захарківа працівниками Турійського комбікормового заводу, яких у повідомленні обізвано «тітушками». Відео з камер спостереження, як, власне, і свідчення багатьох працівників заводу, які на той час поверталися з роботи додому, кардинально відрізняються від емоційної заяви в інтернеті. Крім того, за інформацією з приймального відділення Турійської ЦРЛ, куди о 20.30 звертався так званий постраждалий, після огляду черговим лікарем у Леоніда Захарківа виявлено артеріальну гіпертензію. Тим часом жодних пошкоджень тіла, голови, нижніх та верхніх кінцівок, за словами медиків, виявлено не було», - йдеться у повідомленні.

У мережі Василь Гут розмістив відео, яке, з його слів, могло стати однією з причин побиття громадського активіста Леоніда Захарківа 28 січня п'яні праціники комбікормового заводу в Турійську:



Отож, тепер слово відносно порушень громадського порядку та прав людини - за представниками міліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 35
турійськ Показати IP 29 Січня 2015 14:46
ЩО ДУРНІ ПОЛІШУКИ ТУРІЙСЬКІ ГОЛОСУЄМО ЗА МАРТИНЯКА
резюме до турійськ Показати IP 29 Січня 2015 22:05
Коли порозумнішають волиняки??? Чи вже зовсім пропащі?
До резюме до резюме Показати IP 30 Січня 2015 23:22
Ті, що працюють у Мартиняка, не порозумнішають ніколи. Бо ттам такі умови праці, що нормальна людина туди не піде. Я впевнений, що ці нападники офіційно не оформлені. І так на всіх підприєствах цієї мерзоти, яка має захищати інтереси своїх виборців у ВР.
Анонім Показати IP 29 Січня 2015 14:57
*** ПОВИГАНЯЙ ТИХ ПИСАК щоб вияснити, звідки знову чувти неприємний запах на території заводу............
Тур Показати IP 29 Січня 2015 15:05
А хіба працівники заводу були тільки п,яні? Вони ще були й обкурені, обколоті, комбікорму нанюхалися.
Знайка Показати IP 29 Січня 2015 15:05
Журналісти, ну що за йома-йо?? Звідки ви взяли, що саме це відео - причина? Гут бреше, бо йому це вигідно. На камерах спостереження заводу є докази, що все про що ви тут написали за словами Гута - брехня
Анонім до Знайка Показати IP 29 Січня 2015 16:29
Маєш рацію, викладене відео є причиною, для подальшого розслідування забруднення навколишнього середовища.
Я ДО ТУР Показати IP 29 Січня 2015 15:07
ТОЧНО,ЯКЩО НАВІТЬ РИБА ЗДИХАЄ
троль Показати IP 29 Січня 2015 15:39
коментар було видалено
мєсний Показати IP 29 Січня 2015 15:42
Гут вже хоче знов в депутати...нічого не зробив, то тепер не знає за яку гіляку вчепитися
мєсний Показати IP 29 Січня 2015 15:42
коментар було видалено
Олег Показати IP 29 Січня 2015 15:53
Активіст ? Автомайданутий ? Чому не на війні баран ? Простих, ні у чому невинних хлопців силою і погрозами везуть під обстріли на Донбас, а *мо, яке допомогло олігархо-бандитам захопити владу, їздить і заважає працювати підприємству, що дає роботу сотням людей, платить податки до б'юджету !
Анонім до Олег Показати IP 29 Січня 2015 16:39
А ти просто з окопу пишеш, грамотію? Робота і сплата податків - це добре, але не ціною нас і наших дітей. Мало від раку помирають, астми, алергії? Все правильно за забруднення написали.
турійчанка Показати IP 29 Січня 2015 15:54
Треба було те бидлоття в міліцію здати разом з інженером..а ще краще віддати народу щоб розібрались і провчити раз і назавжди.ножем бачте махал, в ато вали то хоч користь буде якась
Тур Показати IP 29 Січня 2015 16:07
А чому "потерпілий" їздить по Турійську на авто з російською реєстрацією? Хайти-Майсійський а. округ? Рука Масквы?
АТО ДО ТУР Показати IP 29 Січня 2015 16:11
РУКА МАСКВИ ЯКРАЗ ВАШ МАРТИНЯК,ЯКИЙ НЕ ГОЛОСУВАВ ,ЩО РОСІЯ АГРЕСОР
АТО ДО ТУР Показати IP 29 Січня 2015 16:18
ЗА СКІЛЬКИ ПРОДАЛОСЯ МАРТИНЯКОВІ,ТИ ГРАМАТЄЮ
нахаловка Показати IP 29 Січня 2015 16:22
Василь Павлович, перестаньте займатися дешевим піаром!!! Завод як смердів так і смердить!
Степан Бандера Показати IP 29 Січня 2015 16:33
Олігархія губить Україну. Вони за будь-яку ціну лишаться при владі, щоб нас і надалі обкрадати, наживатися і відкуплюватися подачками. Свідомість народу дуже низька, але поволі це зміниться. Вірю в Україну...
волинянин Показати IP 29 Січня 2015 17:34
Гут,це ще те мусорське *мо,знову в депутати лізе
ввс Показати IP 29 Січня 2015 18:01
кого хотіли те й отримали ... такі підприемства треба брати на контроль бо влада не зміниться і це факт
Бут-Гусаїм Показати IP 29 Січня 2015 18:44
"Бив" Кондратенко, Марек, Мазур, Завалій приклалась, Кочкін не участвував, Мазур ще раз)))
Корсар Показати IP 29 Січня 2015 19:34
А що, Захарків не міг постояти за себе і дати в пику охороні? Якщо вже він дистрофік, то хай травмат возить з собою чи біту...
патріота Показати IP 29 Січня 2015 21:00
Мушу паньству повідомити, що нічого в Турійську не зміниться. Пан Курчак в особі Сірожки Мартиняка (а точніше, Сашка Пизи) на своїх парафіях скупив ВСЕ, ВСІХ і ВСЯ (див. сайт Курчака). З одного боку це ніби й добре, але ТАК не повинно бути. Мартиняк, по ходу, не поганий мужик, але питання гниляком вирішується. Підхід педерастичний. Відповідати реально прийдеться.
Василь Гут Показати IP 29 Січня 2015 21:05
Відео на вимогу обіженої та "стурбованої" охорони заводу "Пан Курчак" в Турійську - На якому добре видно, як "втомлений" від роботи головний інженер заводу "Пан Курчак" з неманш "втомленими" своїми "трудягами", повертається на завод з центру селища з добавкою в руках, яку колише як милу дитину. Відносно степені алкогольного спяніння у побитого громадського активіста Леоніда Захарків, проблем немає, це зафіксовано в лікарні актом медобстеження по направленню міліції та в її присутності, на яке "обурені" та "втомлені" від роботи "трудяги-тітушки", водій камаза та головний інженер заводу "Пан Курчак" в Турійську чомусь не поїхали. https://www.youtube.com/watch?v=EArGmLqPzPM&list=UUyRfQM--pgnIhKVilL1usBA
Анонім до Василь Гут Показати IP 30 Січня 2015 12:24
Шановний не перекручуйте факти в свою сторону. На прохання пройти алкотест на місці, як вам пропонували, ви категорично відмовились мовляв, що всі п'яні, а на експертизу ви поїхали самі тишком-нишком нікому проце не сказавши. До вашого журналіста ніхто пальцем не доторкнувся, бо всі і так прекрасно знають, що цюго він тільки і добивався. А чому ви не пишете, що ваш "кореспондент" навмисно поставив машину перед виїздом з території заблокувавши виїзд транспортним засобам мовляв, що машина заглохла і тим більше не погоджувався на пропозицію охорони та водіїв відіпхнути машину подалі в в бік, а бігав як навіжений з камерою та тикав всім в лице. Це все також бачили водії інших транспортних засобів, які задавали вам питання "що ви робите?". Зрозуміло що вам вигідніше викласти факти в свою сторону та облити брудом простий народ який працює кормить свої сім'ї та платить в бюджет країни податки. питання чи платите податки ви? Як що все закриють ви дасте цим людям легальну роботу? Чому ви не блокуєте виїзди з Турійського концервного заводу, який я думаю при вашій пам'яті розвалювали та інші підприємства турійська які зараз стоять як "привиди" розволені та розкрадені під "0"? Чому ви тоді не бастували? Я думою, що не смердить там де ніхто нічого не робить!!!
вк Показати IP 30 Січня 2015 07:27
Що власник, що його раби........нема слів. Але братися до цих т.з. платників податків треба, бо буде пізно.
Праввославний Показати IP 30 Січня 2015 13:17
Подивіться люди на цей цирк який влаштували ці клоуни!!! Самі перекрили рух на дві години казали що зламалось авто і вони чекають евакуатора,провокували охорону обкурений Захарків гонився кругами з криками що його вбивають поки не зацепився за бордюр і не впав,а Гут як попуга повторює що він депутат і не слова про те чому цей доморощений режисер загородив рух ? Вася ще до виборів довго не рвися бо надірвешся твій дешевий піар всі знають))))))))))))))))))))))
Для Гута Показати IP 30 Січня 2015 13:21
Якщо хочеш добре как, не забудь про дуфалак!
Для Гута Показати IP 30 Січня 2015 13:47
Чоловік який здав свого рідного батька щоб піти далі по карєрі та прикивається вигаданою хворобою своєї дитини (не накликай на своїх дітей біди!!!!) - не може бути при владі. Він думатиме лише про свій "зад" а не про народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
для гута Показати IP 30 Січня 2015 14:22
Треба так фантазувати??? Ножем погрожували?Кому? цьому гибриду з камерою він і так за вітром ходить ,а тут ще курнув з своїм коришом травушкі))))))))) до речі я його сьогодні бачив їхав з ножем у спині
Анонім Показати IP 30 Січня 2015 14:40
Турійцям, якби тельбо набити курми, а решта - трава не рости. Скоріш би вас мартиняк тим лайном, як ту рибу потруїв.
Антонів Показати IP 31 Січня 2015 10:36
Гут окремий типок людей.в яких тільки партіях він не був завжди шукав де вигідніше нашим органам слід булоби поцікавитися де цей патріот набрав стільки коштів і землі для будівництва своіх віл і маєтків де за копійки працьють люди.
Активіст Євромайдану Показати IP 16 Березня 2015 15:56
Не розумію чому якесь чмо, яке допомогло олігархо-бандитам захопити владу, їздить і заважає працювати підприємству, що дає роботу сотням людей, платить податки до б'юджету?!?
14Cherz88 Показати IP 10 Квітня 2015 11:15
Прочитавши коментарі можна сказати, що всі хто працює на ТзОВ Агротехніка підтримує своє керівництво. Хочу вам сказати, що ні. Більша частина людей ходить і працює не за добре слово і не за подяку якоїсь мавпи "зверху", а за гроші. Тим що ти Гут робиш нічого не зміниш. Пропоную піти в офіс до директора який не в Турійську знаходиться чи до власника, і там розпускай свого язика. Ця вся "п'янь" проблему не вирішить, а в Турійську, наскільки мені відомо, дієвих керівників немає. А ті які вважають себе керівниками ввечері побояться за територію заводу пішки вийти. Досить позувати на камеру, якщо щось робиш то роби це правильно і дієво!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus