USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Заходи у Луцьку на Великдень

16 Квітня 2014 09:01
Великодні заходи у Луцьку розпочнуться із відкриття літнього сезону у Луцькому зоопарку та численних мистецьких дійств, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Зокрема, відкриття сезону у Луцькому зоопарку відбудеться 20 квітня на території звіринця.

А вже наступного дня розпочнеться мистецьке дійство «Великодня Пасхалія» у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки й триватиме з 15 до 19 години.

Також 21 квітня о 12.00 у парку розпочнуться великодні забави, гаївки.

О 16.00 лучани зможуть долучитися до «Великодніх передзвонів» у Будинку культури мікрорайону Вересневе.

А ще очікуються упродовж дня творчі презентації в рамках проекту «Мистецька вулиця», ярмарок виробів декоративно-прикладного та ужиткового мистецтва на вулиці Лесі Українки у Луцьку, екскурсії в Луцький замок та музей дзвонів, майстер-клас з дзвонарного мистецтва у Замку Любарта.

Також станиця Луцьк Пласту - Національної скаутської організації України організовує 21 квітня з 11.00 до 15.00 при вході в центральний парк мистецький захід для дітей віком від 2,5 до 6 років «Великодні забави для пташат».

Пластуни будуть вчити малят прикрашати писанки крупами, аплікацією, кольоровими шкарлупками, робити під них підставки, оформлювати великодні листівки, виготовляти цікавих персонажів з простого яйця, виконувати різні творчі завдання на пасхальну тематику, а також бавитись в народні ігри.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus