USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.62 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Як засуджені з Волині допомагають АТО

27 Грудня 2014 17:50
Засуджені Ковельської виховної колонії, що на Волині, допоможуть військовослужбовцям в зоні АТО захисними сітками та теплими безрукавками. Про це повідомили у прес-службі управління ДПтС України у Волинській області.

Увага громадськості та ЗМІ останнім часом зосереджена на подіях на сході України. За подіями в зоні антитерористичної операції у вільний від роботи та навчання час слідкують засуджені Ковельської виховної колонії, переглядаючи телепрограми, користуючись Інтернетом.

Дванадцятеро вихованців установи виявили бажання надати посильну допомогу військовослужбовцям в зону АТО. Благодійний фонд «Софія» за сприяння його директора Олександра Філаретова надав матеріал для пошиття безрукавок та нитки для плетення захисних сіток. Засуджені під керівництвом директора профтехучилища Геннадія Рекуновича шиють безрукавки із сукна та плетуть захисні сітки. Коли робота буде завершена, посильну допомогу від засуджених доставлять на схід завдяки представникам благодійного фонду «Софія».

Засуджений Ігор самостійно виявив бажання допомогти бійцям в зоні антитерористичної операції, оскільки його батько Андрій Володимирович бере участь у військових діях. Ігор запропонував керівництву колонії надати кошти з власного рахунку на закупівлю металу для виготовлення «буржуйки». Натомість йому запропонували залишки металу від виготовлення урн на підприємстві виховної колонії, з яких Ігор своїми силами майстерно зварив невелику грубку. В найближчий час він передасть її на схід України через благодійний фонд «Софія» для потреб українських військовослужбовців, які захищають територіальну цілісність нашої держави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus