USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Затримали вбивцю подружжя, знайденого біля луцького «Епіцентру»

1 Жовтня 2014 13:13
У чергову частину міліції звернувся чоловік і повідомив про те, що не може зв’язатися зі своїми батьками, котрі проживають у Луцькому районі. Відомості про даний факт відразу були внесені до Журналу єдиного обліку і правоохоронці розпочали проводити оперативно-розшукові заходи і слідчі дії. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Як розповів перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Василь Дячук, працівники міліції відразу здобули докази, які давали підстави вважати, що однією з версій є скоєння навмисного вбивства.

Була проведена кропітка робота, у результаті якої правоохоронці дійсно встановили місцезнаходження тіл загиблих, які зловмисник закопав у полі на території Луцького району.

Нагадаємо, вчора вранці у селі Липини Луцького району, неподалік ТЦ «Епіцентр» знайшли два тіла, чоловіка та жінки. Проведений огляд місця події і розтин, який показав, що смерть подружжя настала у результаті численних колотих, різаних та рубаних ран.

З неофіційних джерел відомо, що вбиті чоловік і жінка були досить заможними підприємцями та мали великий приватний будинок у Теремно.

Уже затримано особу, котра обґрунтовано підозрюється у скоєнні подвійного вбивства. Чоловіку оголосили підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою пунктом першим статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство двох осіб. Тепер зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 14:25
Хто він
Анонім до Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 14:43
Гусь
гість Показати IP 1 Жовтня 2014 14:33
На схід його, собаку
Тьотя Показати IP 1 Жовтня 2014 14:41
На паль!!!!
Млять Показати IP 1 Жовтня 2014 15:15
геть здичавіли і озвіріли
До Млять Показати IP 1 Жовтня 2014 15:16
А, що робити з такими синками-уродами???????????????
Подруга Показати IP 2 Жовтня 2014 09:02
Мої співчуття Олегу та Саші, тримайтесь хлопці, вже нічого не змінити, треба ж, щоб один з Вас таким виродком виявився.
Подрузі Показати IP 2 Жовтня 2014 09:48
Подруга, ну ти й дура. Сама хоч зрозуміла, що написала? "Олег та Саша тримайтеся один з вас....." Від себе доповню. Загиблі батьки мали ще одного сина окрім Олега й Саши, меншого, якого звати Ігор. Власне він і вчинивв таку біду. Це просто жахливо! Олег, Саша, ваші батьки були чудовими людьми. особисто знав вашого тата, з яким завжди можна було щиро й запросто поспілкуватися, та маму яка любила вас й опікувалася вишими долями. Прийміть мої співчуття, не знаю чим вам зарадити в такій трагедії - тримайтеся....
Анонім до Подрузі Показати IP 2 Жовтня 2014 15:23
Я мала на увазі, один з братів, знаю, що це був Ігор, вибачте, може й не так написала. За дуру, дякую. Один з Вас, братів, співчуття висловила Олегові та Сашці. Хай спочивають з миром.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 15:43
за що він їх вбив
Анонім до Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 15:47
Не знаю, про це ще ніхто не говорить
Каріна Показати IP 2 Жовтня 2014 15:50
Знаю, що він був в якісь секті.
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2014 16:02
В нього друзі, знайомі є?
Лисиця Показати IP 2 Жовтня 2014 17:19
Також дуже добре та близько знаю цю родину! Тато Віктор та мама Ольга чудові та привітні люди! У Ігоря давно проявилася дивакуватість, але нічого анресивного не помічала в ньому! Дійсно, був в якійсь секті, потім захопився йогою! Олег та Саша прийміть моі глибокі співчуття! Я шокована, на душі важко! Буду молитися за ваших батьків. Вони мученики! Мій батько не може до тями прийти через все, що сталося! Також співчуття невісткам та онукам! Царство небесне невинно убитим!!!
Олег Шабала Показати IP 4 Жовтня 2014 23:28
Дякую усім за співчуття та підтримку!Дуже важко в одну мить залишитись без обох батьків,тим більше знаючи,якою мученицькою смертю вони померли.Вічна пам"ять нашим найріднішим людям!
Андрій Показати IP 13 Жовтня 2014 17:19
Теж знав Ігоря, він звичайно "розпі...й" ще той, але щоб батьків... Хоча він був із причудами...
Ігор Шабала Показати IP 5 Березня 2016 15:57
Обвинуватили мене абсолютно безпідставно а родичі-алкоголіки які були зі мною у неприязних стосунках підтримали цей абсурд!
Ігор Шабала Показати IP 5 Березня 2016 15:59
Маю незаперечні докази моєї невинуватості та фальсифікації самої сутті обвинувачення-часу місця та обставин вбивства! Бо в той час батьки були точно живі і їх бачив сусід Синюк!
Ігор Шабала Показати IP 5 Березня 2016 16:02
я досі у сізо й вимагаю справедливого суду! мій скайп-egorshabal
Ігор Шабала Показати IP 7 Березня 2016 10:57
Народився і виріс в Луцьку, 34 роки як і Н.Савченко! не судимий, з позитивною характеристикою, веде здоровий спосіб життя навчався в школі 19 з нардепом Ігорем Гузьом закінчив Луцький гуманітарний університет факультет журналістики в 1999 написав свій перший нарис в обласну газету Волинь-Обережно лохотрон про розквіт шахрайства і бездіяльність правоохоронців з 2002 займався підприємницькою діяльністю в 2003 одружився в 2005 народилась донька Ірина в 2011 організував та очолив ОСББ, домігся розширення послуг для членів ОСББ в 2012 боровся з корумпованими даїшниками та прокуратурою програв в луцькому суді всі оскарження. від начальника луцького рв тягунова отримав попередження що сидітиму я і мої діти.. http://www.volynnews.com/news/extreme/na_volyni_daishnyky_bezkarno_byut_lyudey_i_skladayut_falshyvi_protoly/ взимку 2012 відпочивав в Єгипеті де познайомився з українцями які працюють там залишився працювати перекладачем. підтримував та вболівав за майдан. влітку 2014 повернувся у відпустку. у вересні 2014р безвісті зникли батьки-через 2 доби трупи були віднайдені на околиці. з того часу я став чомусь підозрюваним...всупереч алібі! катуваннями примусили написати зізнання в сізо. вирок-пж...касаційну скаргу не приймають!!! майно усе віджали
Ігор Шабала Показати IP 7 Березня 2016 10:58
Ігор Шабала в сізо як і Надія Савченко голодує-вимагає скасування незаконного безпідставного фальсифікованого обвинувачення! І просить підтримати його! Підтримавши незаконне безпідставне фальсифіковане обвинувачення колишня дружина через корумпованого суддю "віджала" його роками зароблену до одруження квартиру, а брат автомобіль та спадщину. Крім того його позбавили спілкування зі своєю 10-ти річною донькою. що скаже апеляція 10 березня в апеляційному суді волинської області? чи буде суд справедливим та неупередженим? чи визнає "віджим" незаконним? прийдіть та підтримайте! прошу! 10березня о 10 год
Ігор Шабала Показати IP 7 Березня 2016 11:09
Ігор Шабала в сізо як і Надія Савченко голодує-вимагає скасування незаконного безпідставного фальсифікованого обвинувачення! І просить підтримати його! Підтримавши незаконне безпідставне фальсифіковане обвинувачення колишня дружина через корумпованого суддю "віджала" його роками зароблену до одруження квартиру, а брат автомобіль та спадщину. Крім того його позбавили спілкування зі своєю 10-ти річною донькою. що скаже апеляція 10 березня в апеляційному суді волинської області? чи буде суд справедливим та неупередженим? чи визнає "віджим" незаконним? прийдіть та підтримайте! прошу! 10березня о 10 год
ФУБА Показати IP 11 Квітня 2017 02:21
Нема кого підтримувати.спочатку признався ментам де закопав.як все зробив.а на другий день окуня рубав)) Сідіти тобі козлику покі мохом не обростеш.Вухохіль кончений.Така твоя доля...зробив багато гімна то розгрібай пожиттєво.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus