USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Затвердили керівний склад Волинського осередку Партії розвитку України*

24 Липня 2014 22:05
У Луцьку відбулася перша установча конференція Волинської обласної регіональної партійної організації Партії розвитку України, на якій затвердили керівний склад партійної організації.

У конференції взяв участь Володимир Зубанов, член Національного комітету партії, понад 100 делегатів з усіх районів Волинської області. На посаду керівника осередку обрали Анатолія Горбатюка. Також обрали заступників голови, та голову виконавчого комітету.

Партія розвитку бачить Україну виключно унітарною республікою, в якій критерій ефективності органів влади повністю залежатиме від рівня соціальних інвестицій та розвитку соціальної інфраструктури.

Мета новоствореної партії - об’єднати довкола себе якомога більше активних громадян заради цілісності всієї держави, миру, економічного процвітання, вестися нещадна боротьба з корупцією. Партія розвитку України ініціюватиме створення депутатської фракції у Парламенті.

Під час конференції прийняли офіційну заяву щодо нинішньої суспільно-політичної ситуації в Україні, підтримали ініціативу голови Національного комітету Партії розвитку України, народного депутата Юрія Мірошниченка щодо зареєстрованого ним у Верховній Раді «Проекту Закону про внесення змін в деякі закони України ( стосовно мобілізації на військову службу ). Законопроект пропонує встановити, що військовозобов’язані чоловіки й жінки, котрі є єдиними годувальниками своїх родин, не підлягають військовій мобілізації.

Голова Волинської обласної регіональної організації Партії розвитку України Анатолій Горбатюк виникнення нової політичної сили вважає закономірністю, що об’єднає Схід і Захід країни. «Наша партія – партія центристського спрямування. Вона вивчила і поклала в свою основу досвід і традиції європейських політичних сил. Партія складається на 60% з молодих облич, вона має великий потенціал, завдяки якому вже незабаром вітчизняна політика, економіка, наука, культура вийде на якісно новий рівень».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



Система Orphus