USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра у Володимирі-Волинському – два резонансних судових засідання

24 Травня 2016 13:34
Небайдужих волинян кличуть підтримати бійців. Завтра, 25 травня, у Володимирі-Волинському відбудеться суд у справі двох бійців.

"Поки військова прокуратура ще розбереться з дорученнями Генерального прокурора України - завтра, 25 травня, маємо два резонансних судових засідання щодо бійців 51 ОМБр - Олександру Хвасу та Олександру Корецькому, які категорично не визнають свою вину і заперечують перебування в СЗЧ. Володимир-Волинський міський суд... 11 година", - запрошує небайдужих правозахисник.

І додає: "бійці 51 ОМБр, хто перебуває в СЗЧ, в розшуку, ще раз наголошую і передайте один одному - НЕ БІЙТЕСЬ, ЙДІТЬ ДАВАТИ ПОЯСНЕННЯ у військову прокуратуру Луцького гарнізону!!! Пояснення і про СЗЧ і про дії ваших командирів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus