USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Збір пластикових кришечок на протези для воїнів АТО триває

27 Листопада 2015 17:44
З весни 2015 року люди масово почали збирати пластикові кришечки для подальшої переробки й виготовлення протезів для воїнів АТО. З липня цього року до всеукраїнської акції долучилася і Фундація Розвитку Громад.

Як повідомиили у прес-службі організації, 26-го листопада студенти СНУ імені Лесі Українки знову передали кришечки, зібрані у навчальних корпусах та гуртожитках університету.

“Дуже добре, що саме молодь продовжує активно приймати участь у акції, відповідальність і активність студентства не перестає дивувати”, – зазначила керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, 6-річний хлопчик з Рожищ Арсен Хведчак назбирав пластикових кришечок, аби допомогти захисникам. Першокласник приніс волонтерам кришечок від напоїв для подальшої переробки та виготовлення протезів та їх частин для воїнів АТО.

Збір пластикових кришечок для виготовлення протезів воїнам АТО у Луцьку було розпочато в кінці липня цього року учасниками всеукраїнського проекту “Let’s do it, Ukraine” спільно зі столичним Благодійним фондом «ОВЕС». ВОГО “Фундація Розвитку Громад” активно приймає участь у акції з самого початку і продовжує закликати всіх охочих долучатися до цієї ініціативи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 20:08
А ще щось - наприклад, пластмасові чайники?
Анонім до Анонім Показати IP 27 Листопада 2015 20:58
На кой ляд чайники? Важливо те, що для того щоб були кришечки потріно купити повні пляшечки.
від усіх до Анонім Показати IP 22 Березня 2016 11:52
Самі ви чайники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus