USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жертва ДТП, яку спричинив Колісник, дав коментарі щодо аварії

19 Березня 2014 10:05
Головний лісівник Волині Богдан Колісник знову в епіцентрі скандалу. Зі слів очевидців, високопосадовець, будучи напідпитку, сів за кермо автівки, збив людину та втік із місця пригоди. Про це розповів постраждалий, учасник «Правого сектора», Аркадій Соломатін. Чоловік впевнений, Колісник навмисно скоїв ДТП, - інформує ТРК Аверс.

Як розповів Соломатін, в суботу, близько 15-ї години, активістам «Правого Сектора» повідомили про те, що з боку Рівного до Луцька рухаються три автомобілі, водії яких напідпитку. Активісти поїхали перевірити інформацію. Коли прибули до села Пальче Ківерцівського району – побачили, як одна з автівок намагається зникнути з місця інциденту.

«Я побачив в автомобілі за кермом Богдана Колісника… Поряд сиділа жінка, блондинка, я її також особисто знаю, не буду казати хто… Побачивши мене, машина дуже різко рушила з місця. Дуже різко. Я стояв на переході, вона мене вдарила в ліве стегно, я впав на капот, з капоту на землю, машина протягнула мене метра два. Це була спроба забити… Він знає, що я з Правого Сектору», - зазначив Соломатін.

Фігурнату ДТП, якого індентифікували як Богдана Колісника, вдалося зникнути з місця пригоди. Двома іншими водіями, як розповів очевидець лучанин Ігор Семенюк, виявилися: заступник головного лісівника Юрій Васюхник та директор Цуманського лісгоспу Олександр Кватирко. Обидва - на службових автівках. У Васюхника ДАІвці зафіксували перевищений вміст алкоголю в крові.

Ігор Семенюк розповів: «Ми викликали групу ДАІ… Водій спочатку відмовлявся дихати в апарат, але потім, коли ми їхали на Луцьк, він дихнув. Було виявлено 1,66 проміле алкоголю. Був складений акт, водійські права вилучені… Кватирко теж був п’яний і теж був без водія. Стояв службовий автомобіль, але він в нього не сідав. Він чинив опір працівникам ДАІ, хотів відкупитися за свого колегу грошима».

Як підозрюють представники «Правого Сектору», перед тим, як розсістися в автомобілі, лісівники мали неформальну зустріч в одному із придорожніх ресторанів.

Аркадій Соломатін: «Власник заборонив давати коментарі… Були в «Джерелах». Це десь 40 кілометрів по Рівненській трасі».

Очевидець, учасник ГО «Прави Сектор» Ігор Семенюк додав: «Ці люди зустрічалися спеціально для того, щоб вирішувати якісь питання безпосередньо по управлінню лісового господарства. Хоча Васюхник це заперечував і давав слово, що він вже ніяких справ з Колісником мати не буде».

Сам Колісник, як стверджують в міліції, вже дав пояснення. За фактом ДТП триває слідство.

Аркадій Соломатін: «Ми звернулися в МВС з цього питання. Врешті я дізнався, хто слідчий – це Кавка Роман Миколайович. Зателефонував йому, він розповів, що з Колісником спілкувався, на запитання, чи провели експертизу, він відповів, що не можуть цього зробити».

Як повідомили в прес-службі Управління лісового господарства Волині, Богдан Колісник перебуває у відпустці. Факт ДТП за участю свого шефа не підтверджують і не спростовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:17
ось і віддалось. чи ви думали, що тільки правий сектор може людей принижувати і бити? анархія процвітає. молодці.
хм до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:26
правий сектор вміє гарно обманювати і перекручувати інформацію для змі - красави, фантазії їм не позичати
Анонім до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:37
їм подзвонили, що 3 автомобілі з п"яними водіями рухаються в бік Луцька - не смішіть
опаньки до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:41
це самі водіїї і подзвонили не могли самі їхати хотіли щоб ПС їх відвіз,, а ті давай на машини кидатись це просто непорозуміння
345 до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:45
А чого побігли в міліцію сцикуни??? Все вс*ались хай захищає міліція??? Та їх самих треба на освідування в дурдом !!!!
працівник до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 11:08
вчора сектанти з управління лісового господарства так гарно втікали, коли приїхала міліця
Я Показати IP 19 Березня 2014 10:19
Не підтримую Колісника, мудак ще той, але правий сектор це малолітні обкурені дебіли, які не знають як ще пропіаритись. Ви краще сухарики сушіть Данильчуку і ко
Анонім до Я Показати IP 19 Березня 2014 10:43
Як у Луцьку активісти блокували АЗС і просили пальне http://p-p.com.ua/articles/45930/
Натє до Анонім Показати IP 19 Березня 2014 11:56
http://www.volynnews.com/news/aktsenti/lutskyy-avtomaydan-vymahav-u-rosiyskoyi-azs-prypynyty-robotu
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:22
чому вони 3 години сиділи під кафе і сторожували Еолісника? хлопці забрехалися
Анатолій Показати IP 19 Березня 2014 10:23
ці дії треба було проводити разом з працівниками міліції а правий секктор це просто група бандитів
волинь до Анатолій Показати IP 19 Березня 2014 10:28
група бандитів, яка переслідує працівників управління і хоче при цьому виглядати хоч якось правомірно в правовому полі
Анонім Показати IP 19 Березня 2014 10:31
А слабо Данильчуку та Солматіну поїхти в Крим і заставити самопроголошеного Аксьонова написати заяву????? Слабо його підстерігти і кинутись під колеса його авто?????. Слабо??? ото би пропіарились
Людмила Показати IP 19 Березня 2014 10:58
Аркадій Соломатін: «Власник заборонив давати коментарі… Були в «Джерелах». Це десь 40 кілометрів по Рівненській трасі». Хто власник Джерел? Народний депутат України. Всі однакові - Колісники, Васюники, Кватирки, Мартиняки, Клімчуки... і т.д. Коли накінець буде порядок? Одні й ті ж пики... Коли вже виздихають?
пика до Людмила Показати IP 19 Березня 2014 11:07
ттільки піспя вас мадам
Анонім до Людмила Показати IP 19 Березня 2014 11:13
не рий комусь яму, бо сам в неї потрапиш ви така доброзичлива
ЦензоР Показати IP 19 Березня 2014 11:39
...Колісник вийде знову "сухим", старі зв'язки ще ніхто не відміняв(імхо)
рать Показати IP 19 Березня 2014 11:54
Псиктор, песики, коли ж ви набрешетесь і виздихаєте? Ви взагалі, правду коли-небудь говорите, чи тільки брешете?
Очевидець Показати IP 19 Березня 2014 12:33
Саламатін постійно ходить зі зброєю (пістолет Макарова), є неадекватною людиною з певними психічними відхиленнями. Він поїхав туди з тим пістолетом вимагати гроші у Колісника, а дід перелякався і почав втікати. Тут Саламатіна треба судити, а не Колісника. Скоро Вам всім буде суд, людський і Божий!!!
працівник лісового г Показати IP 19 Березня 2014 12:41
Питання до влади. чому ще досі не заарештований той древесний жук-Колісник ,який знищив весь столітнійдуб і інші види дерев . Це хамло, коли в працівників лісового го-тва піврічна заборгованість воно приіздить в одне із господарств ратнівского рн. вдівае генеральську форму,чипляе шаблю,сідае на білого коня і верхи іздить,щоб його всі бачили і боялися. Таких ЗБОЧЕНЦІВ,як Колісник потрібно пересиляти в ліс від людей.Настроів вишок по периметру границі і звір який приходить з Білорусіі-Польщі зразу знищують. В мисливському го-ві кум сват брат, по районах,часто-густо керівники районих УТМР сидять на посадах без фаховоі освіти,вся робота проводиться тільки на папері.Коженго року збільшуються внески мисливців,а дичини в десятки разів зменшується-ПАРАДОКС
Мисливець до працівник лісового г Показати IP 20 Березня 2014 20:46
На рахунок Колісника все ясно, а ти. як працівник лісового господарства допоміг УТМР? Я як мисливець в УТМР перебуваю 14 років і внески плачу, а тобі якщо не подобається - ніхто не заставляє...
чоловік блондинки Показати IP 19 Березня 2014 12:57
коментар було видалено
111 до чоловік блондинки Показати IP 19 Березня 2014 13:52
Хто був тою блондинкою так і залишається таємницею.Чи це була Оксана чи хтось інший знає тільки Колісник і Соломатін.А решті залишається тільки здогадуватись і згадувати усіх подруг БІ
Чоловік чоловіка до чоловік блондинки Показати IP 19 Березня 2014 17:08
а всі знають, що ти г*нокоментатор, бо немає чого людей звинувачувати, краще дивися на своє життя!
блондинка до чоловік Показати IP 19 Березня 2014 16:57
Круто. А я не знала. Треба було хоч попередити. Тим більше, якщо вся область знає. Це з тієї опери, що в мене брат гей?
до Ольги Показати IP 19 Березня 2014 17:00
А чим вона колотить упраління? Може тим, що працює на совість? Працює для тих же лісівників, для їх іміджу. А вам, бабам, завжди недогода.
Анонім до до Ольги Показати IP 19 Березня 2014 19:36
О, так ВОНА - праціє, інтервю бере в БІ двічі на тиждень, і не тільки інтервю, а ще може розгорнутий репортаж. А дальше получився білий НІСАН.
інночка Показати IP 20 Березня 2014 07:32
Хіба білий "НісаН" - це погано? Хто з журналістів має авто, та й ще "НІСАН", маючи зарплату 2 тис.гривень? Добре працювати з Колісником. Я теж хочу "НІСАН".
наблюдательный Показати IP 20 Березня 2014 10:53
как только в прессе появляеться статья о лесном хозяйстве или его руководителе, то сразу работники управления начинают в комментах гадить и лаять друг на друга, и делают это с особым удовольствием. Ничего себе коллективчик Колесник подобрал!!!!!!.обзавидуешься их "дружбе" не хотел бы я там работать, даже если бы без куска хлеба сидел.
Об'єктивно Показати IP 21 Березня 2014 00:18
Скажу вам так, народ, хто розумний , той зразу зрозумів, що з Колісником в Джерелах, це чистої води- підстава.Хлопці з Правого сектора , дійте трохи професійніше , бо це все шити білими нитками

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus