USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Зігрій душу»: розпочався набір у групу реабілітації волинських бійців

3 Серпня 2015 08:00
Проект «Зігрій душу!» оголошує набір у групу психологічної реабілітації бійців АТО. Про це повідомляють волонтери на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

12-тий заїзд відбудеться з 16 серпня по 22 серпня на базі санаторію «Червона калина» ( Рівненська область, село Жобрин, вулиця Лісова, 1).

З групою з 15 бійців працюватиме арт-терапевт Тетяна Мялковська, психолог Олена Тарасюк, психотерапевт Асоціації кризової допомоги Олена Батинська, керівник проекту Анна Лисакова та режисер Галина Ключковська, яка створюватиме документальний фільм про процес психологічної реабілітації волинських військових.

Усі охочі можуть записатися у координатора проекту Анни Лисакової. Контактний телефон: 096- 320-34-84.

Картини, які воїни напишуть під час реабілітації, та фільм представлять 19 вересня в Брюсселі з нагоди святкування Дня Незалежності.

Заїзд відбудеться за фінансової підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Раніше завдяки фінансовій підтримці Фонду психологічну та емоційну реабілітацію бійці отримали на базі санаторію «Пролісок», у Буковелі та у Еко-Курорті «Ізкі».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що у травні проект «Зігрій душу» з психореабілітації бійців АТО, які пройшли пекло війни, представили в Брюсселі.

Волонтери звертаються до усіх небайдужих: «Допоможіть допомагати!»

Картка ПБ 5168 7572 8004 3128 (Лисакова Анна).

УВАГА АНОНС!!! МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ!!! Оголошується набір у групу психологічної реабілітації бійців проект «Зігрій душу»...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 2 серпня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 4 Вересня 2015 12:44
Цікаво скільки грошей відмили і хто піде на вибори?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus