USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ЗНО-2013: визначили результати здачі тестів абітурієнтами

26 Червня 2013 10:47
Обробку відповідей на тести ЗНО з математики, української мови та літератури, географії, іноземних мов, всесвітньої історії, російської мови завершили. Результати визначили та розмістили на персональних сторінках учасників тестування.

Про це повідомляє Освіта.ua.

Тестові роботи усіх учасників тестування розпізнали, ідентифікували та перевірили. Результати тестування розмістили на інформаційних сторінках абітурієнтів.

В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказані в інформаційних картках до сертифікатів ЗНО, що кожен учасник тестування зможе роздрукувати з власної інформаційної сторінки на сайті УЦОЯО.

До інформаційної картки, яку абітурієнти надаватимуть до приймальних комісій ВНЗ, буде внесено результати зовнішнього незалежного оцінювання за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів, а також кількість тестових балів, отриманих з кожного тестового предмета.

Нагадаємо, у випадку сумнівів щодо об’єктивності визначених результатів, учасник тестування має право подати апеляційну заяву, надіславши її поштою на адресу Українського центру оцінювання якості освіти протягом трьох днів з моменту офіційного оголошення результатів ЗНО.

Таблиці переведення тестових балів у 200-бальну шкалу 2013 року:
українська мова


математика


географія

всесвітня історія

російська мова

англійська мова

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus