USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Зробимо Америку знову великою!», – про що говорив Трамп на інавгурації

20 Січня 2017 22:01
Поклавши руку на Біблію, Дональд Трамп сказав слова присяги: "Я, Дональд Трамп, урочисто присягаю, що я віддано виконуватиму обов'язки президента США і скільки змога зберігатиму, захищатиму і боронитиму Конституцію США. І нехай допоможе мені Бог!".

Про це повідомляє ТСН.ua.

Далі він подякував колишнім президентам США та усім присутнім і виступив із промовою. Основні тези виступи президента США:

1. Ми, громадяни Америки тепер об'єдналися, щоб відбудувати США. Разом ми визначатимемо курс Америки і світу на багато прийдешніх років. Ми матимемо чимало труднощів, але ми рухатимемося.

2. Йдеться не просто про передачу влади, а про передачу влади вам, народу. Все зміниться, ця мить належить вам. Цей день ваш і ваше свято, США - це ваша країна.

3. Не те важить, яка партія при владі, а чи урядом править народ. Народ знову став провідником нації. Забуті чоловіки і жінки нашої країни більш не будуть забуті.

4. Ви - частина історичного руху, такого руху світ ще ніколи не бачив. Нація існує для того, щоб служити своєму народу. Нищення американців припиняється тут і зараз. Ми єдина нація, їх біль - наш біль, їхня радість - наша радість. Ми маємо одне серце, одну домівку і одне призначення. Це присяга на вірність усім американцям.

5. Ми збагачували чужу індустрію, боронили чужі кордони, підтримували військо інших держав, витратили трильйони і трильйони доларів, поки американська інфраструктура гнила і розкладалася. Ось новий наказ, який почують у кожній столиці світу - Америка - перш за все. Усі ухвали відтепер виноситимуться заради добра американських працівників та їх родин. Ми маємо боронити наші кордони від тих, хто хоче забрати наші статки. Я боротимуться за вас до останнього подиху, я вас ніколи не зраджу.

6. Америка знову перемагатиме, як ніколи до цього, ми повернемо наші статки і повернемо нашу мрію. Ми збудуємо нові залізницю, дороги, мости, аеропорти. Ми дамо нашим людям належні місця роботи, щоб Америка жила працею американських рук: в американців купуємо, американців наймаємо.

7. Викорінимо радикальний ісламський тероризм. Коли ви відкриваєте серце патріотизму, там немає місця для якогось забобону. Нас боронитиме Бог. Ми маємо думати про велике і мріяти про ще більше. Нація живе, поки бореться.

8. Час порожніх балачок сплив, настає доба дій. Ніщо не може здолати нашого духу, ми знову процвітатимемо. Сьогодні народжується нове тисячоліття, ми готові позбутися усіх негараздів та недуг. Ми житимемо енергіями майбутнього.

9. Стара солдатська приказка говорить: "Чи чорний, чи коричнивий, чи білий ти, але маєш червону кров патріота". Ми всі вітаємо прапор США - прапор величі. Ніхто вами більше не знехтує.

10. Ми зробимо Америку знову великою. Боже, благослови Америку!

Як відомо, мільярдер Дональд Трамп став 45-м президентом США. Республіканець Трамп виграв вибори, які відбулися 8 листопада, у демократа Гілларі Клінтон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бандура Показати IP 20 Січня 2017 23:11
Я думав що "ПАПЄРЄДНІКІ" це чисто українська фішка, а ні вже і до США добрались...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus