USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Зробимо Україну чистою!-2015» - наймасштабніший проект на Волині

5 Березня 2015 08:17
Наймасштабніший міжнародний екологічний соціальний проект «Зробимо Україну чистою!-2015», який є частиною молодіжного руху «Let’s do it, Ukraine!», стартує в Україні 25 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ - ГЕНЕРАЛЬНЕ ПРИБИРАННЯ-2014

Вся Україна один раз в рік виходить на глобальне прибирання країни. Це - єдина акція, в якій беруть участь мешканці усіх регіонів країни та об’єднуються заради того, щоб очистити від сміття своє місто. Мешканці та волонтери Волинської області щороку беруть активну участь у прибиранні своєї області.

У вівторок, 3 березня, в приміщенні Волинської обласної державної адміністрації відбулася Волинська обласна робоча нарада, на якій національний координатор по роботі з волонтерами Марія Шепетун, координатор акції в Волинській області Захар Ткачук та координатор акції в Луцьку Катерина Шкльода презентували волинянам акцію «Зробимо Україну чистою!-2015». Координатори обговорювали можливості долучити до акції якомога більше населених пунктів Волинської області, розповіли про плани проекту, історію акції в області та поділилися своїм досвідом.

«В цьому році акція «Зробимо Україну чистою!-2015» відбудеться в Україні ювілейний п’ятий раз, тому перед нами з кожним роком стоять все масштабніші цілі. Ми хочемо долучити до проекту більше половину мільйону українців. Я вірю в нашу команду і нам однозначно вдасться досягнути і показати хороші результати. Ця акція частина міжнародного проекту «Lets Do It, World!», який об’єднав вже більше 100 країн для того, щоб піклуватися про екологію нашої планети. Щороку весь світ прибирає планету. І ми, українці, зробимо нашу Батьківщину чистою і привчимо один одного не смітити. Нехай небо буде мирним, а Україна чистою!», – розповіла про акцію національний координатор по роботі з волонтерами Марія Шепетун.

Всеукраїнській екологічний фестиваль відбудеться 25 квітня по всій території України з 10.00 до 15.00.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
greenpeace Показати IP 5 Березня 2015 08:41
Цілий рік, вибачте, сру...ь, а потім по весні і перед святами починають акції по прибиранню?!:) Ну це тільки в нас так можуть і роблять!:)
Волинь Показати IP 5 Березня 2015 12:30
Треба вимести депутатів-перевертнів, після них держслужбовців-казнокрадів, після них хабарників, а тоді можна говорити про сміття. Бо ті гниди дуже смердять . Слава Україні !!!
Срібний Показати IP 5 Березня 2015 12:33
Треба кожен день прибирати, а не гадити
Срібний Показати IP 5 Березня 2015 14:03
Треба кожен день прибирати, а не гадити
Оксана Засєкіна Показати IP 5 Березня 2015 18:17
Чисто поприбирати і на законному смітнику серед орних земель ,серед Хліба!!!, захоронити сміття.Які люди така влада ! Правду в віччі! УКРАЇНЦІ!!! Нам пора усвідомити, що ми давно не нація, а українське стогняче б..дло!!! Навіть в Америці сміття розгрібають граблями посилання на телеканал Rabinovic TV.Захоронення сміття серед хліба 411 додаткових сміттєзвалищ , і це тільки на Волині, і це на портязі трьох років . В заповідній зоні Озера "Світязь" захороняємо сміття на березі Озера. За спробу донести Вам що ганебне ставлення до землі ,що зневага до хліба добром не закінчиться!!! , Ви, здатні людину посадити в тюрму , таким чином засвідчуєте свою причетність до гріха, постійно оправдовуючи себе ( що така влада ; ми прості люди - а що ми можемо; а я сортую сміття, то мій сусід б...дло, а ти мовчи тобі то що?; я здаю вторсировину - а інші мене не хвилюють; моя хата скраю я нічого не знаю). Ніхто не говорить що Ви жити завтра не будете , будете, тільки в стойлі, така б...дляцька доля.....життя навчить !
Юля Показати IP 8 Березня 2015 23:13
Люди, знаєте, я теж не в захваті від народу, який де живе, там і гадить. Але навіщо під статтею, де пропонують щось хороше (а ідея ж дійсно несе лише позитивне) починати знову і знову лити на всіх л...йно, писати про те, які "всі заср...нці", моралізувати, що не треба смітити, тоді й прибирати не треба буде і т.д. Від ваших "воплей" світ кращим точно не стане. Краще і далі продовжуйте не смітити, раз ви такі хороші, вчіть цьому своїх діток і робіть зауваження оточуючим, якщо вже побачите таке неподобство. Боріться за встановлення смітників, де вони треба. Ну я не знаю, що ще... Але просто посилати в повітря і в інформаційний простір свій гнів - тупо, хіба ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus