USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Звільнені керівники «Луцьктепла» - на місці

27 Серпня 2014 12:45
З-поміж комунальних підприємств Волині найвища зарплата - e працівників ДКП «Луцьктепло». Так стверджують в міській раді. Окрім того, як з'ясувалося, звільнені керівники організації досі працюють на своїх місцях.

Про це стало відомо під час чергової 63 сесії міськради сьогодні, 27 серпня.

Нагадаємо, депутати вирішили розглянути питання кредиту для підприємства «Луцьктепло» від Європейського банку реконструкції і розвитку. Та депутати міськради пропонували напередодні вивчити фінансову ситуацію на підприємстві.

Ще в травні на підприємстві відбулися збори колективу. Працівники нарікали на недолуге керівництво.

А 7-го травня працівники «Луцьктепла» зірвали засідання виконкому. Тоді вони вимагали у Луцькради розірвати контракт з керівником комунального підприємства та призначити нового директора, погодженого з трудовим колективом.

Під час колективних зборів лунали скарги від працівників щодо того, що на підприємстві незаконно звільняли людей, на них тиснуть, аби про це мовчали, й там діють тіньові схеми з «відмивання» грошей. Крім того, спершу повідомили про зникнення 35 мільйонів гривень, а згодом спростували цю інформацію.

А вже в червні на вимогу колективу ДКП «Луцьктепло» звільнили заступницю директора Тетяну Казачек.

Як повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев, з липня працівникам підприємства збільшили заробітну плату, і тепер у них - найвища зарплата в області з-поміж комунальних підприємств Волині.

А міський голова Микола Романюк взагалі зазначив, що збори колективу були «спеціально організовані», хоч і менеджмент на підприємстві заслуговує бажати кращого.

Однак, депутат Павло Данильчук зазначив, що він нещодавно спілкувався з колективом ДКП «Луцьктепло». З його слів, жодних кадрових змін не відбулося, всі на своїх посадах, ніхто не спілкується з людьми, працівників уже переслідують, знову погрожують звільненням.

Між іншим, додав Микола Романюк, звільнену Тетяну Казачек поки що вирішили залишити на місці, «бо вона єдина, хто розбирається в ситуації, а всі решта поховалися».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Андрій Показати IP 27 Серпня 2014 13:06
Цікаві речі щодо Казачек.Звільнили і залишили?Це протеже Єремеєва,щоб Романюк потім не пожалів за вміння розібратися з ситуацією.
Роман Показати IP 27 Серпня 2014 13:14
І не відбудеться ніяких змін. Ті, від кого залежить звільнення розумно покивають головами, хитренько помовчать, виждуть час і все залишеться на своїх місцях.
Анонім Показати IP 27 Серпня 2014 15:22
Корупція і бандитизм на своєму місці. За ноги і викинути, як собаку-ось вам рецепт як поступати з цими бандитами.
Ваня Показати IP 27 Серпня 2014 16:09
А чосу цю бванду не бере в АТО.Хай там повоюють, а то крям того, як красти нічого не вміють.Оце наше життя, оця наша поведінка зводить нанівець героїзм наших бідних хлопців, які віддають життя за цих ворюг.
Громадянин Показати IP 27 Серпня 2014 16:41
Усіх злодюг-в АТО, і негайно, а Кізячку з Кіриком попереду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus