USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На «Євробаченні» у Луцьку – 13 країн-учасниць. ФОТО

24 Травня 2009 17:00
Луцькі школярі показали городянам та іноземним гостям культурні традиції країн Європи. Другий фестиваль традицій та звичаїв країн-членів  Європейського Союзу «Євро бачення» відбувся у Замку Любарта в рамках святкувань Днів Європи, – повідомляє 24 травня репортер «Волинських Новин».
 
Музичний концерт розпочали із вітального слова голови Волинської облдержадміністрації Миколи Романюка та Луцького міського голови Богдана Шиби. Після цього на сцену вийшли учні гімназії №4, щоб продемонструвати культуру Республіки Польща.
Далі представники інших шкіл танцювали та співали згідно з традиціями Італії, Нідерландів, Румунії, Болгарії, Франції, Іспанії. Всього було представлено аж 13 країн.

 
А усіх, хто зголоднів, на Замковій площі пригощали стравами різних європейських кухонь. На виставці-ярмарку традиційних страв народів Європи можна було перекусити чеськими грибами в пиві, французькою рибою з креветками, польськими фаршированими помідорами та іншою смакотою.

А усім, хто цікавився іноземною кухнею, повари розповідали про особливості приготування страв у тих чи інших країнах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus