USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Соромлюсь запитати» автошляхами Волинської області

14 Жовтня 2016 08:00
Сумнозвісний «ямковий ремонт». Виявляється, протриматися він має цілий рік, а не місяць-два - і провалився крізь землю, чи розмило дощем. Принаймні у тому переконує керівництво облавтодору.

Та й робітники, що кладуть асфальт, запевнили: працюють на совість, щоправда, намагаються економити. І з зарплатами біда: небагато та невчасно. Хоча, зі слів їхнього керівника, проблем із заробітною платою тут фактично немає.

Так, стан дорожнього покриття не лише в обласному центрі, а й в області, та те, чому ж Укравтодор називають терористичною організацією, перевірили журналісти проекту «Соромлюсь запитати».

До слова, в голову ведучого проекту прийшла ідея удосконалити один з дорожніх знаків - власне, про це та інше дивіться у черговому "дорожньому" сюжеті:


Нагадаємо, що раніше журналісти проекту "Соромлюсь запитати" вивчали стан доріг на районі Вишків
та розпитали у водіїв маршрутних таксі, що вони думають про дороги у Луцьку
.

Окрім того, якщо вам відомі ділянки доріг з ямами та вибоїнами - повідомляйте в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини. Разом спробуємо повпливати на вирішення цієї невтішної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Андрій..... Показати IP 14 Жовтня 2016 11:22
А тут живу я м.Нововолинськ ЕКСТРЕМАЛЬНА дорога по вул.М.Вовчка... https://www.youtube.com/watch?v=iwA68LfwHXM
Петро Показати IP 14 Жовтня 2016 12:44
Наше місто має нормальні дороги порівняно з іншими містами України, та з тими, що були кілька років тому. Є проблемні ділянки, такі як кінець Вишкова, Ківерцівська схожа на хвилююче море, Карбишева теж. Але це думаю - справа часу. А згадайта що було колись на початку Вишкова, Данила Галицького, Перемоги, ЛПЗ, в дворах що робилось.
Юрій Показати IP 14 Жовтня 2016 14:35
Давно щось пора робити з дорогою Володимир-Волинський Нововолинськ бо місцями там жах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus