USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«140 в 48» – результат лучанина на чемпіонаті світу з жиму лежачи

12 Грудня 2016 10:58
Заслужений майстер спорту України Анатолій Гречко посів друге місце на Чемпіонаті світу з жиму штанги лежачи серед спортсменів з вадами зору, який відбувався в турецькому місті Аланія.

Спортсмен вдало відпрацював на всі три спроби, закінчивши з результатом 140 кілограмів. Також Анатолій став срібним призером чемпіонату серед ветеранів.

48-річний член команди «Volyn strength» однієї з мережі фітнес-центрів та вихованець Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» займається під керівництвом Заслуженого тренера України Олега Хом’яка.

«З Анатолієм працюю з 2005 року, від самого початку своєї тренерської кар'єри, він був моїм першим підопічним. Він ніколи не відступає назад, завжди йде вперед, незважаючи ні на травми, ні на життєві негаразди. Йому вже 48 років, а він досі горить! Горить життям, енергією», - розповів тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus