USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Авангард» готують до гри

6 Березня 2015 14:01
Приготування до першого офіційного матчу 2015 року на луцькому стадіоні «Авангард» (8 березня, 14.00, «Волинь» - «Чорноморець») нині - на фінішній стадії. У лютому-на початку березня працівники найбільшої спортивної арени області доглядали за полем, періодично накриваючи його плівкою. Із погодою цього разу поталанило, адже не довелося як у попередні роки чистити газон від снігу, - інформують у прес-службі ФК «Волинь».

Як запевнив начальник інженерно-технічного департаментуВіктор Шелигін, стадіон до матчу із «Чорноморцем» буде приведено до належного стану. Залишається додати, що у суботу-неділю синоптики обіцяють у Луцьку ясну погоду без опадів.

Нагадаємо вболівальникам, що поєдинок 16-го туру «Волинь» - «Чорноморець» згідно із рішенням КДК ФФУ відбудеться без глядачів.

Після цього матчу великий футбол із вболівальниками повернеться до Луцька аж на початку квітня. Про це стало відомо після змін у календарі, ініційованих виконкомом ФФУ.

Орієнтовно 4 квітня лучани вдома прийматимуть луганську «Зорю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus