USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Бійці б’ються, Луцьк дивиться. ФОТОРЕПОРТАЖ. ВІДЕО

1 Вересня 2013 16:53
Міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств тривав у Луцьку. Дійство у місті відбулося вперше. І єдине питання, яке виникало у багатьох лучан, котрі на захід не потрапили, а переглянули фото чи відео вже опісля, звучало так: чому там не було мене?

Щоправда, головний бій, який відбувся між волинянином Віталієм Баришніковим і киянином Дмитром Шаповалом наприкінці турніру засмутив відвідувачів. Наш краянин, який наразі проживає у Львові, програв столичному гостю.











Однак, президент федерації змішаних єдиноборств PROFC-УКРАЇНА, також Президент федерації бойового самбо України Ельхан Велієв висловився з цього приводу, що волинянина «підвели рідні стіни». Тобто спрацював психологічний момент, коли боєць грав для близьких, рідних та друзів: хотів швидко і блискавично перемогти суперника, проте не вдлалося. Також він вважає, що Баришніков – сильніший свого київського противника.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДО ЛУЦЬКА З'ЇХАЛИСЬ НАПІВГОЛІ СИЛЬНІ ЧОЛОВІКИ. ФОТОРЕПОРТАЖ

Окрім того, Велієв зазначив, що таке дійство у Луцьку – це подія: «Для першого разу – все на найвищому рівні. Такого типу змагання відбуваються у багатьох країнах світу. Тому Луцьк має цим пишатись».

«Дуже файно», - українською резюмував спортсмен. Додав, «українську розумію, спілкуюся, але трохи лінуюся», - усміхнувся він.



До слова, за вагомий особистий внесок у розвиток та популяризацію змішаних єдиноборств в Україні Ельхан Велієв вручив подяки організаторам заходу - Сергію Баришнікову та Сергію Верещаку.



Розпочались бої звучанням Гімну України





















***

























Серед бійців президент федерації Велієв виокремив чеченців – Хасана і Хусейна Асхабових, які наразі проживають і тренуються в Парижі. Каже, молоді юнаки показали техніку бою. Роботи ще багато, однак саме вони – одні з найуспішніших та найбільш перспективних бійців Росії.

У коментарі Волинським Новинам хлопці розповіли, що тренуються вже 6 років. Тобто – з 12-річного віку.





Окрім того, Велієв виділив і спортсменів з міста Дубно, які виграли обидва бої. До слова, хлопці з Грозного – Хусейн та Хусан - теж очікувано перемогли. Однак, попри позитивні очікування, бої були видовищні.

Особливої уваги заслуговувала реакція на бої малих хлопчаківю «Дай йому! Дай! Добивай його», - кричали діти попід октагоном.


Бої зі змішаних єдиноборств тривали і поза рингом:





Зацікавлено дивились і молоді дівчата, які прийшли на змагання: «Сам процес цікавий, прийомчики запам’ятовую», - усміхнулась лучанка Юля.



Незважаючи на захоплені відгуки, більшості присутній на дійстві фронтмен гурту «Тартак», уродженець Луцька Олександо Положинський критично відгукнувся про захід. Зауважив, що більшість бійців можуть або битися, або боротись. Мовляв, у Тернополі навіть на тренувальних боях – значно цікавіше. Щоправда, така критика була актуальна на початках змагань, а от «найласіші» спортсмени виступали наприкінці.


Також музиканту не сподобалось, що і октагон, на якому відбувались змагання, і музична апаратура розташувались на одній сцені. Огляд боїв, каже, не дуже зручний.



Однак організатори таки лишились задоволеними – як висловився один із них – Сергій Верещак, - на 80% зі 100.

Він також додав, що усім учасникам фінансували дорогу, проживання і харчування.

Щоправда, деякі, як от столичні гості Андрій Безверхий та Овакимиян Мамука, пропонованими послугами готелю не скористались. Зауважили, що їдуть до Києва одразу після завершення турніру.


Можливо, саме відсутність комфорту і відпочинку як такого, не дозволила хлопцям перемогти у змаганнях.

Окрім того, Сергій Верещак зазначив, що чекали організатори більше людей, але надалі врахують всі помилки і зроблять краще. Власне, особисто Сергій хотів би краще поєднати музику та спорт. Він вважає, що це вдалось не найкращим чином.

Щодо якості самих боїв, то організатор зауважив, що таки визначальним показником є перемога у рамках правил – решта питань є другорядними.

Здібності бійців він оцінив як «вище середнього». Насамкінець Сергій висловив сподівання, що змагання не стануть разовим явищем, а регулярно проводитимуться у Луцьку.

***
«А ти все записуєш? То пиши мою цитату: було всьо кльово!», - проходячи повз опісля турніру, резюмував присутній на заході Голова Волинської асоціації КВН Валерій Пельц.



Організатор турніру - клуб фітнесу «Юніверс» та ГО «Лучани», за підтримки Ліги змішаних єдиноборств PROFC-Україна, Європейської федерації бойового самбо, «Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк».



**
























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 33
круто Показати IP 1 Вересня 2013 17:59
круто!
ля Показати IP 1 Вересня 2013 21:22
як багато Положинського )
За Показати IP 1 Вересня 2013 21:48
Багато Положинського..
Знаючий Показати IP 1 Вересня 2013 23:51
Сергі Мучак - найбільш достойний спортсмен
Прикол Показати IP 2 Вересня 2013 00:04
А когда єто Положик стал спецом по mix fight?...
луцьк Показати IP 2 Вересня 2013 07:09
блін, вони ше раз хочуть приїхати???? розваги для бидломаси...
С до луцьк Показати IP 2 Вересня 2013 22:51
К ТАКИМ КАК ТЫ ТОЧНО НЕ ЕДУТ,И В ТВОЕМ ПРИСУТСТВИЕ НЕ НУЖДАЮТСЯ)))
my vmeste Показати IP 2 Вересня 2013 10:09
какое там единоборство !!!!? обыкновенный мордобой . главное вовремя , нам сейчас только такого зрелища и надо . ночные клубы , пиво , . . . круто мля , аж не куда .
С до my vmeste Показати IP 2 Вересня 2013 22:48
ЗНАТОК ...ЕКСПЕРТ...А ТЫ ТОЛЬКО ПО ВЕРСАЛЯМ И ХОДИШ...?ТАМ ТООЧНО КРУТО,ТАМ ЕДИНОБОРСТВА СО СТАКАНОМ ПОКАЗЫВАЮТ.И ПРО ВСЕХ НЕ ГОВОРИ-БОЛЬШЕНСТУ НОЧНЫЕ КЛУБЫ.ПИВО НЕ НАДО!
дівка хоть куди Показати IP 2 Вересня 2013 14:43
Положинському слід було добре подумати перш ніж так говорити. йому не сподобалось, тому що федерація яка проводила бої в Луцьку конкурує з федерацією з представниками якої він товаришує чи можливо його "зацепило" то шо така "зірка" стоїть в стороні і ніхто його у ВІП-зону не завів? саме тому йому огляд був поганий? а сказати що бійцям далеко до тернопольських... брєд. Сашко!!! то твій рідний Луцьк!!! то твої земляки зробили колосальну роботу щоб організувати такий турнір, про який ти колись говорив що треба це розвивати в Луцьку і ти тільки підтримаєш а тепер таке сказати??? стид і срам тобі!!! який ти волиняка після цього? і хто тебе буде поважати за такі слова?
)))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 12:33
ха ха ха.....нехай зроблять відкритий турнір тоді получать пі.....а то набрали якихось (дуже відомих) спортсменів яких ніхто незнає!!!!!!!!
Вова до )))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 14:01
Інтернет відкрий і пошукай,а тебе то точно ніхто не знае ....підпис дууже (відомий!) в тебе.
Вова до )))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 14:10
ха ха ха.....нехай зроблять відкритий турнір тоді получать пі....-ти спочатку зроби,сам виступи ,дай те що ти написав(тільки де взяв)...а тоді пиши коментарі.!
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 10:42
а ты и делай турнир,покажи,и дай..,как ты выражаешся...писать и скрывать имя все умеют,псевдоним у тебя конечно!!!...!!а кто тебя знает..спортсмен б...ть!чтото я не увидел чтобы ваши в луцку бойцы выступить хотели,или только потом в коментах писать умеете,выйди в клетку и покажи какой ты"відомий"!!!
)))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 12:36
і хто такий Віталій Баришніков???? в Луцьку його хтось знає????
Вова до )))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 14:07
Кому треба той і знае,спочатку прочитай звідки він і де він зараз!щось я не зустрічав інших людей з Волинської обл. які приймають участь у мікс-файті в профі боях...знаю двох таких,один і виступав .
дівка хоть куди до )))))))) Показати IP 3 Вересня 2013 15:12
а ти там хотів Віталія Кличка побачити? чи ти такий опізнаний всіх бійців по міксфайту знаєш а от халепа - Віталія Баришнікова не знаєш?!?!?
Вова до дівка хоть куди Показати IP 3 Вересня 2013 16:10
Та мабуть крім "спортсменів" які виступають в темних переулках в пьяному вигляді ,або на дискотеках для таких як він ,і нікого не знае.Для такого і відкритий турнір зроби-сам не зьявиться ,а коментарі під псевдонімом"))))))))"не побоїться написати....
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 10:47
а ты кто???умник
Валерій Показати IP 3 Вересня 2013 16:58
дуже добре що таке дійство відбулось в Луцьку. звичайно сюди не приїхали чемпіони світу у важкій вазі, які змагаються найбільш видовищно з глибокими нокаутами і т.д., але ви самі подумайте скільки б такі бійці коштували, і чи готові були б лучани заплатити за вхід не 130 гривень, а наприклад 130 доларів? Я думаю не багато людей би прийшло, і навіть якби кличко приїхав всеодно б не пішли... так що знавцям типу положинського треба теж на це зважати, бо на його концерти люди вже і по 50 грн платити не хочуть, а я вже мовчу про більше
Вова до Валерій Показати IP 3 Вересня 2013 17:26
Валерій-правильно сказано.Молодца!!!
Вова Показати IP 3 Вересня 2013 17:19
Положинський співак,чи музикант,точно і незнаю,не треба звертати увагу на його критику,а йому не варто судити спортсменів,як вони виступають,хай критикуе співаків.Тернопільський спортсменів знаемо,і нетреба розповідати як вони вміють...бачили!
Айзек Показати IP 3 Вересня 2013 22:01
Положинський - профанація, сраний бандерівець, сором нашого європейського міста. Йому хіба що на Бандерштаті виступати.
Вова до Айзек Показати IP 4 Вересня 2013 09:37
Ти правий!!!молодца!
)))))))) Показати IP 4 Вересня 2013 22:35
Ви зовсім пробиті????7 якби Кличко приїхав то і по 1000 грн білети продалиб в перший день))))))))) вова це ти напевно другий боєць волині????)))) і якого х...писати на бордах і плакатах :найкращі бійці України??? це що були найкращі??? я думаю багато хто з цим не погодиться)))))) максимальна ціна такого дійства 20 грн з напоями)))))
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 10:49
ты читай внимательно что пишут у вас,вот и выступай там где 20 грн,твой уровень)
)))))))) Показати IP 4 Вересня 2013 22:43
вова ти таблєток переїв?????)))))))))
Вова Показати IP 5 Вересня 2013 09:57
вова це ти напевно другий боєць волині????))))-ні ,не той про якого ти подумав,....і там де 20 грн з напоями-там тобі і місце!!!з Положинським разом.експерти хр..ві.Вони не найкращі але в рейтинги виступів подивись,писати всі можуть а вийти і показати що ти вміеш-так нема.І взагалі я Киева))).Найкраще що вміеш так це коментарі писати.)))
Vitaly Показати IP 6 Вересня 2013 12:40
Не сваріться, далі буде,,,,)))
)))))))) Показати IP 12 Вересня 2013 22:22
Вова ти тупий!!!!!! такий рівень змагань має бути безкоштовним!! спочатку потрібно підготувати спортсменів, зробити хоть щось щоб люди занли що такий вид спорту є в нашому місті!!! ...і може колись коли рівень бійців буде вище середнього і ціна білета буде 20-50грн люди підуть дивитись!!! ...але щоб це зробити треба багато тренуватись))))) ....і якщо ти такий аху...боєць пропоную зустрітись і доказати хто кращий))))
Дмитрий до )))))))) Показати IP 27 Вересня 2013 11:02
Такой вид спорта уже давно есть в мире и в Украине,каждый боец имеет свой уровень и за медальки не выходит в профи,они и тренеруются,потому и выступают,так выйди и выступи и покажи за 20-50гр свой уровень ....а доказывать-выступи на турнире и докажи...ты вообще напиши хоть кто ты есть и как величать тебя "боец великий"....и информация-в ноябре два турнира в Николаеве и в Киеве-подавай заявку и покажи кто ты и что!!!
)))))))) Показати IP 12 Вересня 2013 22:25
....і з якого нах...києва))))) сидиш в Луцьку....і сиди тихенько ато довийо....)))))
Дмитрий до )))))))) Показати IP 28 Вересня 2013 00:01
ХЕХ ТЫ СМОТРИ НЕРВНЫЙ КАКОЙ И ГРОЗНЫЙ,ВСЕМ РТЫ ЗАКРЫВАЕТ И П..Й РАЗДАЕТ...И НЕИЗВЕСТЕН(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus