USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянка взяла «золото» на Чемпіонаті України

21 Листопада 2014 22:30
Луцька команда отримала першу медаль на домашньому Чемпіонаті України з дзюдо серед дорослих.

Другого змагального дня, у четвер, 20 листопада, рівненсько-волинська спортсменка Анастасія Турчин виборола «золото». В цей день визначали чемпіонів та призерів у найважчих вагових категоріях. У чоловіків визначилися призери у категоріях: -81 кг; -90 кг; -100 кг, +100 кг. Найсильніших жінок визначали тільки у трьох групах: - 70 кг; - 78 кг; +78 кг.


Напередодні стартів майже 100-відсотково всі фахівці прогнозували Анастасії Турчин безкомпромісне «золото» у ваговій категорії -78 кг. Прогнози справдилися. Без особливих зусиль наша землячка перемогла у всіх сутичках, принісши єдину, проте золоту, нагороду на чемпіонаті.

«Атмосфера, як завжди домашня. Суперники були не дуже складні, адже проти мене виступали молоді і поки що недосвідчені спортсмени. Та вже наступного року я прогнозую, що з ними буде мені нелегко. До нового року буду відпочивати, можливо, поїду на ще один збір у Київ», - розповіла Анастасія.

Єдине «золото» Турчин дозволило волинській збірній посісти 12-те загальнокомандне місце на першості. Перше ж місце отримали київські спортсмени, другими за кількістю нагород стали харківські дзюдоїсти. А «бронза» у перегонах обласних федерацій дісталась Донецькій області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ – ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ З ДЗЮДО. РЕЗУЛЬТАТИ ПЕРШОГО ДНЯ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
колос Показати IP 24 Листопада 2014 09:10
А чому вихованці плотнікової-марчук не в призерах? як завжди підвели , а ми так надіялись коли слухаемо лапшу від них. їх місце в сільський місцевості тільки дітей відбирати.......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus