USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Чорноморець» - «Волинь» - 0:0. ФОТО

6 Жовтня 2013 20:50
У 12 турі Прем’єр-ліги луцька «Волинь» «сухо» зіграла в Одесі проти «Чорноморця».

Бікфалві замінив співвітчизник Матей
Прогнозуючи напередодні стартовий склад, Волинські Новини помилилися тільки з одним гравцем: замість Ігоря Скоби на поле вийшов Редван Мемешев. До Богдана Шершуна в опорну зону Віталій Кварцяний відправив Еріка Матуку. В атакувальній ланці гостей діяли Рамон, Матей, Бабатунде, Шумахер, Мемешев. Капітанську пов’язку приміряв Сергій Сімінін. Нагадаємо, що Ванче Шиков пропускав гру через перебір жовтих карток.
Роман Григорчук нічим не здивував. На самісінькому вістрі «синьо-чорної» атаки бігав Сергій Самодін. Допомагали «18» номеру одеситів в нападі Франк Джа Джедже та Лоренцо Рієра.

Активний румунський новачок та втрачений шанс Самодіна

Перші хвилини гри навіяли думку, що тренерський штаб «Волині» наче читав на нашому сайті, що проти «моряків» ефективний постійний пресинг. Лучани зі старту кинулися «душити» суперника. Вирізнявся активністю молодий Матей, і, як завше, Бабатунде. «Хрестоносці» використовували проти одеситів їх же зброю: флангові простріли та подачі. Як раптом на 20 хвилині мало не забив «Чорноморець», відповівши на пресинг лучан. Джедже розстрілював Неділька, але влучив у голкіпера опонентів.

Посеред першого тайму гра вирівнялася. Чи то «хрестоносці» трішки втомилися, чи берегли сили на другий тайм. А через трохи часу «моряки» стали значно переважати суперника у володінні м’ячем. Керманич гостей продемонстрував фірмовий «Кварцяний стайл»: заміна в першій половині матчу. Замість малопомітного Мемешева на газон ступив Дмитро Задерецький.
Відразу після цієї заміни, відкривати рахунок міг Самодін, скориставшись довгою передачею від партнера. Ян Масло, не встигаючи за нападником, поклав тому руку на плече. Але Самодін вирішив пробити, а не впасти в чужому штрафному – вище.

Сейви від Неділька та знову нефартовий Самодін

Початок другого тайму вдався менш видовищнішим, аніж старт першого. Ледве не відкрили рахунок Шершун і Шумахер, однак не зуміли переграти одеських оборонців. За двадцять хвилин до закінчення поєдинку Кварцяний знову продемонстрував свій почерк: замінив гравця, який розпочинав гру на лаві запасним! Таким чином, склад луцької команди став на 100 відсотків таким, як і прогнозували раніше Волинські Новини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЧОРНОМОРЕЦЬ» - «ВОЛИНЬ»: РОЗВІДКА ВН. ФОТО

За дванадцять хвилин до фінального свистка Рієра у своєму стилі прострілив зі лівого флангу на Самодіна, який пробив у дотик. Неділько хоч і не з першого разу, але сферу накрив.
На останніх секундах гри змарнував шанс пробити Безотосного бразилець Рамон.

«Чорноморець» – «Волинь»: 0:0
12 тур Прем’єр-ліги; 06. 10. 2013, 19.00, стадіон «Чорноморець», м. Одеса
Арбітри матчу: О.Білокур - А.Береговий (обидва - Донецька обл.), В.Висоцький (Запоріжжя) - О.Головков (Луганська обл.), Ю.Фощій (Черкаси)

«Чорноморець»: 12. Безотосний (к), 6. Де Матос, 4. Бергер, 29. Фонтанелло, 55. Сантана, 8. К. Ковальчук, 10. Гай, 11. Бобко, 23 Джа Джедже, 99. Рієра, 18. Самодін (9. Діденко, 85)
Запасні: 44. Паст, 2. П. Ковальчук, 33. Слінкін, 32. Вангелі , 88. Валєєв , 7. Прийомов
«Волинь»: 42. Неділько, 3 Сімінін (к), 23. Шершун (7. Гошкодеря, 82), 14. Масло, 16. Шиш, 21. Матуку, 15. Матей, 11. Мемешев (20. Задерецький, 35, 88. Скоба, 69), 99. Рамон, 79. Бабатунде, 77. Шумахер
Запасні: 78. Літовченко, 91. Парцванія, 94. Хомченко, 89. Козьбан

Попередження:
Бобко, Рієра – Матуку

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus