USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Декілька сотень учасників на чемпіонаті з тхеквондо в Луцьку

26 Квітня 2015 10:49
У Луцьку, на базі Волинської організації ФСТ «Динамо», відбувся Відкритий чемпіонат Волинської області з тхеквондо ВТФ

Так, вчора, 25 квітня, продемонструвати власні вміння та сили зібрались спортсмени з різних областей: Івано-Франківської, Львівської, Рівненської та Закарпатської.

Ініціатори заходу - Волинський обласний осередок федерації тхеквондо ВТФ України.

Зі слів організаторів, цього разу у змаганнях взяла участь надзвичайно велика кількість учасників, адже, за станом на сьогодні, випробувати власні сили у такому цікавому виді бойових мистецтв, як тхеквондо, приїхало 243 спортсменів.

Участь у поєдинках беруть діти та молодь різних вікових категорій: починаючи від найменших, шестирічних, і закінчуючи молодими людьми, віком до 21 року.

Як пояснив Президент Волинського осередку Федерації тхеквондо ВТФ України, тренер-викладач, суддя національної та міжнародної категорії Ярослав Мицюк, цього разу під час чемпіонату - дуже велика конкуренція серед бійців в усіх вагових категоріях.

Спортсмен додав, що охочих до занять - багато, адже дітлахи із задоволенням йдуть на тренування.

«Цей вид спорту відносно безпечний, адже усі бійці використовують спеціальний захист для голови, корпусу та ніг. Відповідно, немає жодних протипоказань та небажаних дій. Адже є такі види спорту, де бої відбуваються дуже жорстко, а самі спортсмени не використовують захист, наприклад шоломи та жилети, що пом’якшують удари. До боїв допускають як дівчат, так і хлопців», - зазначив пан Ярослав.

Тож, згідно із результатами змагань, з розіграних комплектів медалей перше командне місце зайняла команда з Рівного (СК «Юний динамівець»), друге – з Луцька (СК «Білий лев»), третє – зі Львову (СК «Легіон»), четверте - із Закарпаття (місто Ужгород, без назви), й п’яте - з Івано-Франківська (СК «Пантера»).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus