USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутат Луцькради перевірив, чи тренуються у спортшколі «тітушки»

28 Листопада 2014 18:12
Депутат Луцькради заявляв, що володіє інформацією, буцімто в дитячій спортшколі тренуються «тітушки». Він попросив правоохоронців й градоначальника перевірити це. Втім, не дочекавшись офіційних результатів, особисто поїхав у спортивний заклад.

Про результати своєї перевірки обранець громади розповів під час засідання чергової 66-ї сесії Луцької міської ради 26-го листопада.

Нагадаємо, про «тітушок» у ДЮСШ №2 повідомив Олександр Пиза під час 65-ї сесії Луцької міської ради 29-го жовтня.

А вже наступного пленарного засідання дав спростування.

«Інформація про «тітушок» у дитячій спортшколі не підтвердилася. Я туди поїхав особисто і побачив, що там дійсно займаються діти і ніяких «тітушок» немає. Тим паче, колись я там займався цілий рік, і, якщо порівняти той зал, яким він був, із тим, яким він став, то різниця - принципова: умови набагато кращі», - резюмував депутат.

Нагадаємо, щодо ДЮСШ №2 був конфлікт батьків з директором, коли заявляли про некомпетентність педагогів та казали, що не всім дітям дозволяють там займатися спортом.

Також Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що в Луцьку відкрилися і закрилися громадські слухання щодо будівництва торгово-офісного приміщення по проспекту Відродження. На нього прийшли мешканці мікрорайону, а також понад сто молодих людей, яких місцеві раніше не бачили. Їх назвали тітушками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дідо Показати IP 28 Листопада 2014 18:25
Тушка , яка бігала від партії до партії, заявляє про тітушку.
Які тітушкі ? Показати IP 28 Листопада 2014 18:40
Що цей йолуп меле ? Працюй Піднімай Рівень Життя ! Сцуко Депутанська
недепутат Показати IP 28 Листопада 2014 20:53
Пиза такий депутат, як я льотчик...Народний обранець з манією величі і лінню більшою за Говерлу. Повністю не потрібний як соціальний елемент...Разве шо польза для ФБ.
мачо Показати IP 28 Листопада 2014 22:02
ВН завжди підхоплять маячню і дують в дупло, не перевіряючи фактів. Можуть очернити кого захотять , а за правду треба мабудь заплатити. Треба на сесії ставити питання про закриття таких сумлінних видань. Нам треба справедлива преса.
бобі до мачо Показати IP 28 Листопада 2014 22:41
Навпаки, ВН молодці ніхто більше не береться про таке писати. Дякую журналісту за матеріал
тітушці до мачо Показати IP 28 Листопада 2014 22:43
ти мабуть один із тих д*білів. Скоро вас виведуть на чисту воду
Хлоп до мачо Показати IP 29 Листопада 2014 08:58
Навiть я пiдтримую ВН! Одобрямс набагато гiрше. Купи собi сайт та вiдкривай-закривай скiльки хочеш...
Свідок Показати IP 28 Листопада 2014 22:08
Ну, слова депутата ЛУЦЬКРАДИ, а тим паче, коли це Пиза -- той самий Пиза, який є помічником МАРТИНЯКА -- того самого МАРТИНЯКА, який голосував за закони 16 лютого -- не повинні бути істиною.... Пан Пиза збрехав, навіть, що він там буцімто рік тренувався..... Не коментую зовнішність, але Олександр Зіновйович не схожий на чоловіка, який останніх років 5 чи 10 взагалі на турнік залазив)))))
андрей до Свідок Показати IP 28 Листопада 2014 22:11
тренировался и очень хорошо. просто сейчас много работает для блага лучан. молодец, что смог признать ошибки.
Хлоп до андрей Показати IP 29 Листопада 2014 09:04
Все в трудах да заботах о благе лучан, не думаешь ты о себе совсем, Александр Зиновьевич...
Хлоп до Хлоп Показати IP 29 Листопада 2014 09:07
А вообще-то, бедный человек, по большому счету, никогда ничем в жизни не занимался, ничего не умеет, ценность никакая...так и бегает в советниках да помощниках, кто одарит рублем...
белое крыло Показати IP 29 Листопада 2014 01:00
панчук ....ты все равно вылетишь.....Вежливые Люди .помнят о тебе...сколько бы ты не бегал к романюку пиз..й тебе прийдет.ты взяточник вор ..твое месть в тюрьме.Твое имя ХАБАРЬ...ты вор..вор..и еще раз ВОР...только не увольняйся....очень просим не убегай..ты же Офицер рашиствой армии ДА?..не убегай..очень просим .Расскажешь кто у тебя крыша..и кто тебя крышует.говорят ты бутылки собирал..так у тебя большое будщее...ка...ел РЫГОВСКИЙ,..
Анонім до белое крыло Показати IP 29 Листопада 2014 14:27
...ТИ З ТИХ,ХТО БІГАВ З ЗАВЬЯЗАНОЮ МОРДОЮ І ТЕПЕР БОЇТЬСЯ ДИВИТИСЯ ЛЮДЯМ В ОЧІ
У-ух! до белое крыло Показати IP 29 Листопада 2014 17:49
Офицер Советской Армии-это честь,совесть,доблесть и патриотизм,умение ориентироваться в сложной обстановке,обучать и вести за собой личный состав.
посторонній Показати IP 29 Листопада 2014 08:30
Дивак - цей Пиза. Справді, в його прізвищі однієї букви бракує - перед передостанньою. Добре бути пиз.ою!
Світлана Показати IP 29 Листопада 2014 10:31
Я ніколи не думала, що він такий тупий цей Пиза. Для чого робити неперевірені заяви, сходи подивись, перевір і якщо виникне потреба, то тоді вже говори. А то скоро зробить заяву, що він вже покакав і йому добре. Де такого дебіла знайшли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus