USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Талановиті юні футболісти Волині отримуватимуть стипендії

12 Листопада 2015 14:14
Дитячо-юнацька футбольна школа ФК «Волинь» отримала довгострокову підтримку від Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк». Меморандум про співпрацю підписали до 2020-ого року. У рамках спільної роботи, зокрема, найталановитіші футболісти Волині отримуватимуть стипендії Фонду.

Так, Меморандум підписали Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» в особі голови правління Олександра Товстенюка та Дитячо-юнацька футбольна школа «Волинь» в особі директора Андрія Коротаєва сьогодні, 12-ого листопада, у конференц-залі стадіону «Авангард».

Олександр Товстенюк пояснив, що Фонд Ігоря Палиці підтримує більшість проектів, з якими приходять спортсмени, адже є реальні результати такої співпраці.

«Дякую Вам за співпрацю, більш наполегливих людей, які вболівають за дитячий спорт, у нас не було. Тому ми намагаємося підтримувати їхні проекти, - вони наводять силу-силенну аргументів, чому це потрібно робити. Окрім того, ми бачимо, що наша співпраця розвивається на користь краян. Я сам займаюся спортом і завжди наголошую, аби це робили й інші. Особливо приємно, коли в спорті - діти. Мені хочеться, щоб кожен зі спортсменів досягав результатів, бачив результати своєї роботи, хочу, щоб нашими спортсменами пишалася Волинь та вся Україна», - зауважив Олександр.

Підписавши Меморандум, Фонд зобов’язався виділяти кошти для участі команд Школи у футбольних турнірах. Також «Новий Луцьк» допомагатиме фінансово із проведенням навчально-тренувальних зборів командам Школи у вищій лізі ДЮФЛУ.


Окрім цього, двадцятьом найталановитішим футболістам-учням Школи будуть передбачені стипендії Фонду.

Ще один із важливих етапів підтримки - виділення коштів на екіпірування команд Школи та футбольний інвентар.

Зі слів тренера, директора Школи ФК «Волинь» Андрія Коротаєва, за роки його робити влада Волині ігнорувала потреби спортсменів і не надавала належної підтримки, втім знайшлися ті, хто був не байдужий до дітей.

«За весь період ні міська рада, ні депутати не організували жодного турніру для наших дітей. Єдиний, хто завжди відгукувався і допомагав, – це Ігор Палиця. Сьогодні ми отримали гарну нагоду для розвитку талантів наших спортсменів. Дякую Олександру Віталійовичу за те, що взяли під опіку дитячу школу. Одразу видно, що люди на своєму місці. Результати ми вже бачимо: вчора розпочалося будівництво на вулиці Дубнівській, де є футбольне поле. Там розширюють стадіон, будують лавки, щоб молоді спортсмени та вболівальники не мокнули під дощем. Ми бачимо, що в Луцьку є такі люди, які справді займаються розвитком спорту», - розповів Андрій Коротаєв.
Згідно з документом, на школу покладають наступні обов’зки:

-внесення пропозицій і подання на проведення спортивно-масових заходів, навчально-тренувальних зборів та футбольних матчів різних категорій;
-організація та проведення навчально-тренувальних зборів з футболу;
-забезпечення максимального розвитку здібностей вихованців Школи;
-залучення дітей та юнацтва до спорту та здорового способу життя;
-залучення до реалізації заходів провідних тренерів, спортсменів та спеціалістів галузі;
-спрямування зусиль на досягнення високих результатів у даному виді спорту.

До присутніх звернувся і президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний, він наголосив на тому, що керівництво Фонду «Новий Луцьк» показує нові тенденції розвитку, розбудови міста, і що головне – у різних напрямках.

З його слів, у Фонді розуміють, що це потрібна справа, він зауважує: Фонд - це не лише футбол, це спорт великих досягнень, кірм того, спортивна інфраструктура розбудовується не лише в Луцьку, а й у районах.

«Приємно і те, коли звертаєшся до Олександра Товстенька, то немає відмовок, як від владців, мовляв, будуть кошти, тоді щось колись зробимо. І так люди ходять роками до тих майстрів спорту по відписках. А сьогодні ми бачимо, що робиться конкретна, реальна робота. Чим більше таких надійних людей буде в місті, тим більше перспектив буде у кожного з нас», - наголосив Віталій Кварцяний.
Варто зауважити, що підписаний документ – довгостроковий. Так, учасники зустрічі підписали Меморандум до 31 грудня 2020 року. А для того, аби успішно реалізувати наміри - сторони створять спільну робочу групу.

Після підписання Меморандуму, голова правління Фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк, президент ФК «Волинь» Віталій Кварцяний та директор ДЮФШ «Волинь» Андрій Коротаєв зустрілися із 20-ма кращими вихованцями школи, які вже сьогодні отримали стипендії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
гол Показати IP 12 Листопада 2015 15:05
А Байсерович В,М найкращій тренер Луцька!!!!!!
2000 Показати IP 12 Листопада 2015 15:27
найкращі тренери у 2000 році - молодці Петров і Мацюк!!!
[F [F Показати IP 12 Листопада 2015 18:57
СКОРО ВИБОРИ УРА
vova Показати IP 12 Листопада 2015 21:31
Кльоц Микола Володимирович дуже хороший тренер. 2006 р
vova Показати IP 12 Листопада 2015 21:32
а також Дикий Андрій Володимирович. 2006 р

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus