USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Дніпропетровці у Луцьку «розібралися» з волинянами. ФОТО, ВІДЕО

3 Серпня 2013 21:26
«Волинь» вдруге поспіль поступається команді з берегів Дніпра. На цей раз кривдником лучан став дніпропетровський «Дніпро». «Хрестоносці» не поступаючись по грі, програли гостям з різницею у два м’ячі.
«Волинь» – «Дніпро»: напередодні

Зважаючи на статистику поєдинків в рамках чемпіонатів України між цими клубами (а це 24 матчі), то саме «Дніпро» був фаворитом зустрічі – лучани перемагали лишень три рази. Шість разів було зафіксовано нічию. Минулого сезону на «Дніпро-Арені» наші хлопці мінімально поступилbся (1:2). На «Авангарді» «хрестоносці» зуміли дати бій гранду українського футболу. Дякуючи реалізованому пенальті, «Волинь» зуміла зіграти з дніпропетровцями внічию.
Без сумніву, що «Волинь» і «Дніпро» прагнули перемогти в суботньому матчі, реабілітуватися за футбол, продемонстрований у третьому турі. Саме тиждень тому обидві команди зазнали фіаско: «Волинь» без жодних шансів поступилася в Запоріжжі, а «Дніпро» неочікувано в рідних стінах програв луганській «Зорі».
Тепер про кадрові втрати. Гостей оминули травми чи перебір карток для гравців основного складу. В той час як капітан лучан, Сергій Сімінін, не мав змоги допомогти рідній команді через червону картку, отриману в попередній грі. Однак в розпорядженні Віталія Кварцяного на матч з «Дніпром» був нападник Редван Мемешев.

Наші – там. Їхні – тут
Відносно нещодавно в Луцьку виступали орендовані в «Дніпра» футболісти: Денис Шеліхов, Олександр Насонов. У свою чергу, за команду з міста на Дніпрі грали легендарні постаті волинського футболу: Олег Федюков та Роман Максимюк.
Також, на разі, за «Дніпро» та за національну збірну України виступають уродженці Волині: Артем Федецький і Сергій Політило.

Перший тайм: тайм імені бразильців та іменинника
З перших хвилин гри «Волинь» стала доводити хто на полі господар. Вже чи не на перших секундах Мемешев мав змогу відкрити рахунок. На лівому фланзі особливо був активним іменинник Дмитро Задерецький. Неодноразово молодий гравець лучан фінтами обдурював Чеберячка та Федецького. Посередині першого тайму Віталій Гошкодеря влучив у сітку воріт, щоправда з зовнішньої сторони.
На 26 хвилині в центрі поля впав Шиков, але арбітр порушення не побачив, а дніпропетровці зіграли як Луїс Адріано проти «Норшеланну», себто забули про фейр-плей. На щастя, в останній момент оборонці «хрестоносців» винесли шкіряного з лінії воріт. Гості заробили кутовий, що мало не став гольовим, однак надійно зіграв Віталій Неділько. А Роман Зозуля, як завше в матчах УПЛ, апелював до Абдули – він угледів в когось з футболістів господарів гру рукою.
Відразу після вищеописаних хвилин сталася атака «Волині», яка закінчилася голом. Забив м’яч не надто результативний бразилець Шумахер (1:0). Відразу згадався нещодавній гол росіянина Кержакова, котрий до цього не забивав «енну» кількість хвилин.
За десять хвилин до свистка на перерву, на газоні «Авангарду» опинилися Федецький та Шершун. Якщо екс-захисник московського ЦСКА зміг продовжити поєдинок, то гравець національної збірної України попросив заміну. Через мить знову завівся Задерецький – промчав лівим флангом, вискочив тет-а-тет з голкіпером і пробив мимо Бойка. І мимо дальньої штанги. За нереалізований момент «Дніпро» покарало голом – головою м’яча у сітку воріт переправив співвітчизник Шумахера – Джуліано (1:1).

Тайм другий: боротьба, червона картка і неприємні голи
Друга половина матчу розпочалася вже з активності «Дніпра». Євген Коноплянка закручував голову і ноги Ванче Шикову, роблячи з-під македонця небезпечні подачі у штрафний «Волині». Однак інший, Євген – Селезньов, потішив своїх критиків, не влучивши у ворота з кількох метрів. Однак зоряний час «одинадцятки» буде ще попереду. Але до цього Ярослав Кінаш, маючи вже «гірчичник», напевно, щось сказав не надто привітливе в адресу арбітра Анатолія Абдули. Суддя не довго роздумував і показав другу жовту Ярославу. Проводячи Кінаша до роздягальні, Віталій Кварцяний сказав, напевно, своєму півзахиснику ті ж слова, які хвилину раніше почув на свою адресу арбітр. А далі було… Руслан Ротань подав штрафний, шкіряний влучив у поперечину, а далі в голову Селезньову та залетів до воріт лучан… Через хвилину нападник збірної України забив уже у порожню рамку господарських воріт, скориставшись пасом Калініча.
На 87 хвилині Коноплянка зі штрафного поцілив точнісінько у «дев’ятку» «Волині», однак Неділько перевів м’яча на кутовий. 1:3 – перемога «Дніпра», хоч господарі не надто поступалися на полі в компонентах майстерності грандові вітчизняного футболу.

«Волинь», Луцьк – «Дніпро», Дніпропетровськ – 1:3
3 серпня 2013 року, 19.30, стадіон «Авангард», Чемпіонат України, 4 тур.
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)

«Волинь» :
42. Неділько, 6. Шиков (к), 14. Масло, 23. Шершун, 8. Нємчанінов, 7. Гошкодеря (29. Кінаш, 40), 11. Мемешев, 88. Скоба, 20. Задерецький, 77. Шумахер (91. Парцванія, 78), 10.Ерік
Тренер: Віталій Кварцяний
«Дніпро»:
71. Бойко, 3. Мазух, 4. С. Кравченко (9. Калініч, 56), 8. Джуліано, 10. Коноплянка, 14. Чеберячко, 17. Стрініч (11. Селезньов, 62), 18. Зозуля, 29. Ротань (к), 44. Федецький (5. Мандзюк, 37), 99. Матеус
Тренер: Хуанде Рамос
Попередження: Скоба, Кінаш, Бабир – Матеус
Вилучення: Кінаш
Голи: Шумахер, 29 – Джуліано, 37, Селезньов, 74, 75
























Фото взяті з офіційного сайту луцької «Волині»







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
анонімус Показати IP 3 Серпня 2013 23:39
суддю в другому таймі як підмінили сумно, коли футбол перетворюється на комерцію
я Показати IP 4 Серпня 2013 08:03
Еще бы, если была дана указка проиграть!!!!!!!!!
Корінний лучанин Показати IP 4 Серпня 2013 09:35
Я, думаю, що це команду як підмінили. В найближчих іграх буде роздавати ОЧКИ, тому що суперники СИЛЬНІШІ за ВОЛИНЬ!
Серий Показати IP 5 Серпня 2013 11:34
Суддя чудив в обох таймах, а от команда з самого початку другого тайму не грала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus