USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екзотичний збір «Волині»: тренуються і не сумують

11 Лютого 2016 09:46
Луцька «Волинь» проводить найбільш екзотичний за всю свою історію тренувальний збір. «Хрестоносці» живуть і тренуються в місті Кожикоде, майже на самісінькому півдні Індостану. Щочотири дні у них матчі міжнародного турніру Sait Nagjee Amarsee International Tournament, - про це йдеться у газеті Волинські Новини від 11 лютого 2016 року.

Тренуються і не сумують

Перші дні були присвячені акліматизації. Це пов’язано зі зміною і часових, і кліматичних поясів. Згодом команда почала тренуватися двічі на день, причому інколи й на березі Індійського океану. Хто має бажання, допрацьовує в тренажерній залі готелю «Равіз». Умови тут цілком п’ятизіркові.

Тренування «Волині» в Індії присвячені здебільшого ігровій роботі. А дошкуляти може хіба спека, адже там надворі удень нині плюс 35.

Утім за кожною командою, що бере участь у турнірі, закріплений автобус, який щодня возить гравців до тренувального поля. Не можна сказати, що газон на ньому ідеальний, але повноцінне заняття провести можна. Так само приємно здивувала й «поляна» на EMS Stadium, де відбуваються матчі турніру.

А от, як кажуть, «вийти в люди» футболістам «Волині» вдається непросто, адже пуб­ліка відразу обступає гравців, намагаючись зробити селфі. Місцевий люд просто-таки фанатично закоханий у футбол. Це й не дивно, якщо пригадати, що Індія довгий час була британською колонією. У місцевих ЗМІ чимало реклами турніру, організатори припускають аншлаги на матчах, відтак більшість гравців «Волині» можуть вперше зіграти за такої шаленої аудиторії. Це при тому, що квиток на матчі турніру коштує недешево за тутешніми мірками – п’ять доларів (для порівняння: кокос – три-чотири гривні).

Весела нічия

Стартовий матч «Волинь» звела в нічию, хоча після поєдинку навіть румуни зізнавалися, що їм дуже поталанило не програти – такою суттєвою була перевага українців. У присутності 22 тисяч уболівальників «Волинь» завдала за матч 9 ударів по воротах бухарестського «Рапіду». Відзначимо, що після того, як нашу команду залишили з різних причин Кобахідзе, Польовий, Шарпар і Матей, кадровий склад основи дещо видозмінився. Можливо, через це лучани першими пропустили. Але знайшли в собі силу відігратися. Причому Редван Мемешев зробив це максимально ефективно – ударом у падінні головою після класної подачі Сергія Кравченка.

За цей шедевр і активність упродовж всього поєдинку Мемешеву після гри вручили... сувенірного слоника – нагороду найкращому футболісту матчу.

Наступний поєдинок підопічні Віталія Кварцяного проведуть 11 лютого о 15:30 за київським часом проти «Атлетико Паранаенсе» (Курітіба, Бразилія).

Sait Nagjee Amarsee International Tournament, 1-й тур, товариський матч

«Волинь» (Луцьк) – «Рапід» (Бухарест) 7 лютого, м. Кожикоде, стадіон EMS. 15:30, 22 500 глядачів

«Волинь»: Шуст – Богданов, Шабанов, Жуніч, Польовий – Кравченко (к), Горопевшек, Мемешев, Герасимюк (Романюк, 80, Шаповал, 85) – Діденко, Петров (Насонов, 46)

Голи: Тудоран, 13 – Мемешев, 59
Мемешев і його подарунок
Мемешев і його подарунок
Юрій Конкевич
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховічі Показати IP 11 Лютого 2016 14:48
радий за хлопців що хоч на деякий час забудуть за всі негаразди які переслідують команду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus