USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ФК «Луцьк» вперше зіграє вдома в аматорському чемпіонаті України

6 Травня 2016 18:00
Матч 3 туру аматорського чемпіонату України відбудеться у неділю 8 травня на стадіоні «Аванград». Футбольний клуб «Луцьк» приймає вдома МФК «Житомир», початок гри – 17.00.

Це буде перший домашній поєдинок нового клубу, попередні два матчі в рамках аматорського чемпіонату України лучани грали в гостях і поступилися «Гірнику» із Соснівки та ФК «Малинськ».

Нагадаємо, що за ФК «Луцьк» виступає чимало відомих колись футболістів, а нині тренерів дитячої школи «Волині» і команд системи ФК «Волинь» - Володимир Гапон, Сергій Чабан, Роман Степанов, Альберт Шахов, Андрій Петров, Олександр Антонюк, Віктор Мацюк.

Запрошуємо вболівальників підтримати ФК «Луцьк». Вхід на «Аванград» вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus