USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Франція - Україна - 3:0. ФОТО. ВІДЕО

19 Листопада 2013 23:51
Збірна України в Парижі розгромно програла матч-відповідь Франції і втратила прекрасний шанс потрапити на Чемпіонат світу. Отже, влітку 2014 року до Бразилії поїдемо не ми.

Французи на правах господарів почали матч активніше та агресивніше.
Вже на 3-ій хвилині Вальбуена пробивав з лівого флангу, проте Андрій П’ятов витягнув важкий м’яч.
На 9-ій хвилині Погба після подачі м’яча з кутового в штрафній українців пробивав по воротам українців головою, проте вище воріт. Вальбуена також у наступній атаці б’є вище воріт.
Лише в середині першого тайму українці перейшли на бік поля французів. Тричі заробили право виконувати кутові удари. Однак вони не принесли очікуваних гольових моментів.
А вже за мить господарям вдався сильний удар з-за меж штрафної. Воротар жовто-блакитних м’яч відбив, а на добивання першим встиг центральний захисник англійського «Ліверпуля» та збірної Франції Мамаду Сахо – 1:0.
На 30-ій хвилині чимало українців, які спостерігали за матчем ледь не отримали інфаркти та інсульти. Французи забивають другий м’яч після успішного прострілу Рібері. Проте арбітр слушно побачив у епізоді положення «поза грою». Отже, рахунок не змінився. Ще мить і Вальбуена ледь не перехитрив П’ятова.
А на 34-ій хвилині оборона наших земляків розгубилася і дозволила забити другий м’яч французам. Це Бензема успішно зіграв на добиванні – 2:0. Хоч у цьому випадку був ще більш очевидним офсайд, проте словенський суддя гри не ризикнув відмінити і цей м'яч.
На останній хвилині першого тайму Роман Зозуля у штрафній господарів не зумів приборкати м’яча. Наші земляки вкотре заробили право на виконання кутового. Після його розіграшу Андрій Ярмоленко отримав можливість пробити, однак на шляху став голкіпер Льоріс.

Другий тайм розпочався з чергової неприємності для наших земляків. Колишній гравець луцької «Волині» Євген Хачеріді збив Рібері й отримав другу за матч жовту картку. Тож довелося продовжувати матч у меншості.
На 70-ій хвилині Ракицький пробивав з-за меж штрафної і влучив у Зозулю. Роман міг переправити м'яч у ворота французів, проте не пощастило.
А вже за хвилину Сахо забиває третій гол у грі - 3:0. Гості помилилися у захисті і після серії ударів захисник французів ще більше ускладнив наші шанси на вихід на Чемпіонат світу.
Французи почувалися більш свіжими і легко пересувалися по полю. Українці навпаки - виглядали втомленими і атаки їм давалися надто складно.
У Києві минулого тижня ми перемогли французів 2:0, проте матч-відповідь у Парижі провалили 0:3. На жаль, вдруге в історії вирушити на Чемпіонат світу нам не вдалося.


Франція – Україна – 3:0
Відбірковий матч плей-офф за вихід на чемпіонат світу 2014 року.
Україна: П’ятов, Хачеріді, Ракицький, Шевчук, Мандзюк, Безус (Гусєв), Едмар, Ротань, Ярмоленко, Коноплянка, Зозуля (Селезньов)
Тренер: Михайло Фоменко

Франція: Льоріс, Дебюши (Санья), Евра, Варан, Сахо, Кабайе, Рібері, Вальбуена, Матьюіді, Погба, Бензема (Жиру)
Тренер: Дідьє Дешам


Попередження: Ротань, Сахо, Хачеріді-2, Евра, Мандзюк
Вилучення: Хачеріді
Голи: Сахо (22), Бензема (34), Сахо (71)










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юрій Показати IP 20 Листопада 2013 00:03
Все, обі**ались в повний ріст
болільник Показати IP 20 Листопада 2013 00:31
"... В Києві французи вийшли на гру, а наші на війну... а в Парижі - навпаки .... " комент із Шустер-Life

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus