USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФЦ «Ковель-Волинь» вдома поступився «Луцьксантехмонтажу»

6 Серпня 2016 10:19
В рамках товариської зустрічі «ЛСТМ №536» переграв ковельчан – 4:1.

Вдруге за тиждень ФЦ «Ковель-Волинь» грає у рідних стінах спаринг, готуючись до аматорського чемпіонату України. Нагадаємо, 3 серпня на ковельському стадіоні «Верес» відбулась товариська зустріч між командами ФЦ «Ковель-Волинь» та ФК «Ратне». Порівнюючи стартовий склад «залізничників» проти ратнівчан, відзначимо більш бойову «одинадцятку» ковельчан. Так, в «червоних» з’явилися Віталій Кашуба («Волинь», МФК «Кардинал»), Роман Жерш («Волинь», «Говерла», тернопільська «Нива»), Іван Данилюк («Гірник», Соснівка), Анатолій Ворона ("Волинь", "Оболонь"), Віталій Ільїн, Петро Мороз.

У першому таймі матчу з «ЛСТМ №536» господарі грали гостріше, але м’яч вперто не йшов у ворота останнього чемпіона Волині. А от підопічні Олега Федюкова на 30-ій хвилині свій шанс не змарнували, поціливши з гострого кута у дальній кут Олега Ярмолюка. Буквально через мить Іван Данилюк, майстерно «накрутивши» чужих оборонців, з кількох метрів пробив у воротаря. Не менш небезпечним був момент, коли Роман Жерш (чи не найкращий гравець першої половини матчу) з лівого флангу виконав точну подачу на голову Олександру Ліщуку, однак екс-півзахисник «Львова» влучив в штангу.

В другій половині зустрічі лучани забігали активніше, змусивши опонентів фолити. Порушення правил захисником ковельчан призвело до пенальті – 0:2! На 70-их хвилинах зустрічі атака «Луцьксантехмонтажу» завершилася черговим взяттям воріт – 0:3. Ковельчани завдяки старанням Олега Марчука провели гол престижу. Та останнє слово сказали гості – «22» номер, наче Балотеллі німцям, класно пробив здалеку – 1:4.

Наступний матч ФЦ «Ковель-Волинь» відбудеться 9 серпня проти ФК «Малинськ» з Рівненщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чезаре Пранделлі Показати IP 6 Серпня 2016 11:16
Нічого собі! Маріо ще живий у пам'яті вболівальників) А я думав, він тільки у мого друга в ФІФА-16 "реанімувався"... =)
футболіст Показати IP 6 Серпня 2016 15:28
Грають гроші чернухи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus