USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ФЦ «Ковель-Волинь» впевнено здолав володаря Суперкубка Волині

20 Жовтня 2016 09:01
В рамках 9 туру чемпіонату області ковельчани перемогли ФК «Стир» – 4:0. Дублем за господарів відзначився Олександр Ліщук.

ФЦ «Ковель-Волинь», після виїзної перемоги в аматорському чемпіонаті над тернопільською «Нивою» (4:2), на рідному «Вересі» зустрічав команду «Стир» з Старого Чорторийська. Нагадаємо, що влітку ковельчани поступилися «Стирові» у фіналі Кубка області.

Вже у першому таймі Дмитро Романюк вивів ковельчан вперед. На початку другої половини зустрічі Олександр Ліщук змарнував два хороших моменти, які могли б подвоїти перевагу ковельчан. Однак з третьої нагоди екс-гравець «Миколаєва» таки добився свого – 2:0. Третій м’яч на рахунку Романа Кузьмича. Ну а крапку в протистоянні поставив той-таки Ліщук, технічно перекинувши чорторийського "Джо Харта" (воротар гостей грав у екіпіруванні збірної Англії).

Наступний матч на першість області ФЦ «Ковель-Волинь» зіграє 26 жовтня в Нововолинську проти місцевого «Шахтаря». В аматорській першості України «залізничники» 23 жовтня поміряються силами з ФК «Малинськ». Зустріч відбудеться на стадіоні «Верес».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 20 Жовтня 2016 09:24
Круті фото
енко Показати IP 20 Жовтня 2016 14:55
молодці чудово грають на два фронта

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus