USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чого хочуть гравці ФК «Волинь»*

22 Жовтня 2014 18:30
Футболісти основного, молодіжного складу луцької «Волині», дитячої юнацької спортивної школи, а також тренери, працівники клубу і адміністрація команди провели спільну зустріч на стадіоні «Авангард». Серед головних проблем, які обговорювалися – недостатня увага влади до спорту і футболу зокрема, а також замала кількість футбольних полів.

Голова федерації футболу Волині та керівник луцької «Волині» Віталій Кварцяний наголосив на важливій ролі меценатів у розвитку наймасовішого виду спорту: «Підтримка благодійного «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» – одна з умов, яка робить можливим розвиток спорту у Луцьку».

Участь в обговоренні проблем волинських футболістів та їхніх наставників взяла також кандидат у народні депутати від Луцька Ірина Констанкевич, яка нині очолює благодійний фонд. Найбільше запитань до неї стосувалися встановлення нових міні-футбольних полів у навчальних закладах та підтримки волинського спорту.

«Ми вже встановили 10 міні-футбольних полів у школах нашого міста. Але таких полів буде 26. Кожного року будемо додатково будувати 5. Надіємося, що наступного року вже зможемо провести внутрішній загальноміський чемпіонат з футболу між школами. Підтримайте нас у тому, що спорт і фізкультура міста мають розвиватися. Ми, як і ви, робимо все можливе для цього. Коли об’єднаємо наші можливості, то матимемо інше місто, іншу країну. Моя присутність у Верховній Раді України буде спрямована на розвиток та освіту дітей, зокрема і їхнє спортивне виховання», - розповіла Ірина Констанкевич.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
1111 Показати IP 22 Жовтня 2014 20:41
Ерік сидить сміється, і йому так пофіг на наші вибори)))))))))))
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2014 01:11
і тут вона((((
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2014 08:50
Володимирович, Ви найкращий ми Вас любимо:)
Читач Сергій Показати IP 23 Жовтня 2014 09:18
А де ж горезвісний прес-аташе-секретар-плагіатор? От Вася Черняк був ще той
діма Показати IP 23 Жовтня 2014 22:45
А навіщо більше футбольних полів, адже всеодно в першій команді області погоду роблять легіонери, яким однаково чи є футбольні поля і хто на них тренується. Головне якість спеціалістів, які готують спортсменів, а не їх кількість. Подивіться на здобутки легкоатлетів, баскетболістів, які взагалі не мають таких можливостей. Головне не кількість, а якість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus