USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Іллічівець» - «Волинь»: напередодні

25 Липня 2014 15:29
Сезон у Луцьку відкривається доволі неочікувано – матч має статус виїзного для «хрестоносців» і домашнього для азовців. Що зробиш – такі реаліїї сьогодення українського футболу. Прем`єр-ліга тільки у понеділок увечері визначилася із перенесенням міста проведення перших двох поєдинків «Іллічівця». Їх команда Павлова проведе у Луцьку та Одесі, повідомляють у прес-службі «хрестоносців».

Утім, футбол, за яким вже скучили у Луцьку, повертається у наше місто! Це буде і матч-відкриття із усіма належними цьому статусу атрибутами, і матч-протистояння головних тренерів «Волині» та «Іллічівця». Віталій Кварцяний та Микола Павловтоваришуютьчимало років і їхні тренерські концепції багато в чому схожі.

ІСТОРІЯ

Луцька та маріупольська команди впродовж своєї історії зустрічалися дуже часто. Наша «Волинь» і «Торпедо» грали з маріупольським «Авангардом», «Азовсталлю», «Азовцем», «Металургом», «Локомотивом», «Новатором» та «Іллічівцем 57 разів. Статистика протистоянь приблизно однакова - 24 перемоги «Волині», 23 вікторії у наших гостей, 10 нічиїх.

Стосунки в Прем`єр-лізі також майже рівні: зіграно шістнадцять матчів (+5 =5 -6; у голах − 18:20). У минулому чемпіонаті команди виграли свої домашні матчі по 1:0.

Кращим бомбардиром «Волині» в історії протистоянь двох команд є бразилець Майкон, який трагічно загинув взимку цього року у Донецьку. Майкі забив загалом п'ять голів у ворота команди з Маріуполя, а в луцькому матчі минулого чемпіонату двічі був дуже близький, аби розписатися у воротах вже «Волині».

ЛІТНІЙ ПРИЗОВ

«Іллічівець» провів своєрідну підготовчу компанію до нового сезону. У зв’язку із воєнними діями на сході країни азовці перший збір провели у Києві, де двічі зіграли із «Оболонню-Бровар» (1:1, 3:2). Згодом команда Миколи Павлова переїхала до Словенії. Там зіграла чотири спаринги – «Драговоляц» було переможено 3:1, а решта три гри «Іллічів» були мирові – 1:1. Причому маріупольці двічі зіграли так саме із «Волинню». Події у тих матчах розвивалися дзеркально протилежно – на початку матчу забивала одна команда, згодом рахунок зрівнювала інша.

Спаринг спарингом, а напруга офіційного матчу зовсім інша. Як і склади, які вийдуть завтра на поле «Авангарду». Суперники синхронно заявилися увечері четверга. «Волинь» доволі істотно змінилася – у «хрестоносців» влітку з`явилося вісім новачків, з «Іллічівця» з команди пішли декілька ключових виконавців – Худжамов, Ордець, Бутко. Утім, рушійна сила атаки азовців – Чурко, Тотовицький, Кулач, Таргамадзе – на місці.

Склад команди посилили тільки два молодих новачки – центральний захисник Олександр Аксьонов з «Таврії» та Гринь з молодіжки «Шахтаря».

ОФІЦІОЗ

Іллічівці прибувають до Луцька у п’ятницю. Чартер з командою приземлиться у Рівному о 13.00

Суддівську бригаду на грі очолить киянин Сергій Скрипак.

Отже, 26 липня (субота), 17.00, Луцьк, стадіон «Авангард», «Іллічівець» - «Волинь. Телетрансляцію вестиме канал «Футбол», коментуватиму гру Микола Кравчук.

Квитки на матч продаватимуться в касах стадіону із 14.00 25 липня. Запрошуємо вболівальників підтримати рідну команду у першому матчі нового сезону.

Матч молодіжних команд відбудеться сьогодні 25 липня на стадіоні «Підшипник». Початок о 16.30. Вхід вільний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus