USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хокей: Ковель ледь не створив сенсацію туру

27 Лютого 2016 21:00
Третій тур відкритого чемпіонату Волині з хокею серед аматорських команд розпочався у п'ятницю, 26 лютого, матчем між ХК «Нетішин» та ХК «Ковель». Команда з «міста залізничників» була за крок, аби створити сенсацію туру.

«Нетішин» - «Ковель» - 4:3 (2:1; 1:1; 1:1)

У цій парі фаворитом були «енергетики». Та ковельчани після невдалого старту все ще надіялися на вихід до півфіналу, а тому активно діяли на льоду від самого початку матчу. Результатом цього став гол Юрія Лотиша на 8-ій хвилині зустрічі – 0:1. До завершення першої чверті нетішинці вийшли вперед завдяки шайбам Генадія Вегнера та Андрія Шпаковича – 2:1. А другу 25-хилинку відкрив Віталій Педько голом у ковельські ворота – 3:1. Після чого «атомники» зупинились.

ХК «Ковель» не часто завдавав ударів у площину воріт суперника, та третій період знову розпочався з нічийого рахунку – 3:3. Голи – на рахунку Миколи Ніколаєнка та Миколи Гусака. Вирішальну шайбу нетішинці забили за три хвилини до фінальної сирени – 4:3. Дубль у грі організував Віталій Педько. На останній хвилині вилучення отримав Валентин Притула з ХК «Нетішин», але ковельчани не змогли скористатися кількісною перевагою, і рахунок у грі залишився незмінним.

«Такі матчі потрібно вигравати. Нам зовсім трішки не вистачило до перемоги, не дотиснули суперника. Дуже прикра поразка», - розповів після гри ковельчанин Юрій Лотиш.

Завдяки мінімальній перемозі Нетішин має вже 6 очок у турнірній таблиці, цим самим закріплюється на третьому місці «турнірки».

Нагадаємо, у другому турі «спартанці» сенсаційно перемогли «Володимир», «Луцьк» розгромив «Ковель», а рівненський «Фаворит» впевнено обіграв «Нетішин». Зазначимо, цьогорічна першість Волині з хокею відбувається за підтримки голови обласної ради Ігоря Палиці.

У наступному матчі чемпіонату Волині зустрінуться дві луцькі команди. ХК «Спарта» та ХК «Луцьк» поміряються силами на льоду у неділю, 28 лютого, о 9:00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus