USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хрестоносці «Волині» поїхали за кордон

25 Червня 2013 08:28
У ніч з неділі на понеділок гравці луцької «Волині» відбули на другий літній навчально-тренувальний збір до Словенії, - пише сайт ФК «Волинь».

Лучани відлетять з Києва до Відня, звідки автобусом доберуться до словенського містечка Раденці, яке біля австрійського кордону. «Волинь» пробуде на зборах до 7 липня. Команда мешкатиме у готелі «Радін» та тренуватиметься на місцевому спортивному комплексі.

До Словенії відбуло 28 гравців. Це гравці основного складу (Масло, Шандрук, Скоба, Сімінін, Бабир, Приндета, Літовченко, Неділько, Щедрий, Задерецький), молодіжного складу, які можливо посилять команду, а також потенційні новачки, яких проглядатимуть тренери.

Окремо на збори прибудуть Ванче Шиков, Ерік Бікфалві та Тьяго Шумахер. Ярослава Кінаша виставлено на трансфер. На жаль, ушкодження під час тренувального матчу напередодні відлету отримав бразилець Леандро і залишився відновлюватися у Луцьку.
Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів клубній прес-службі, що усі гравці їдуть на збори у хорошому настрої та із гарним налаштуванням. «Клуб виконав усі фінансові зобов’язання перед футболістами, ми тепер не маємо того фінансового тягара, який стримував розвиток команди. Тому й тренерський штаб сподівається на стовідсоткову віддачу гравців», - розповів Віталій Володимирович. – «Тематика збору буде суто ігровою, ми налагоджуватимемо ігрові зв’язки. Крім того ще переглядатимемо новачків і гратимемо спаринги».
Стосовно контрольних матчів, то наразі заплановано 6 спарингів. Перші відбудуться вже 26 і 27 червня. Спочатку «Волинь» зіграє із хорватським «Хайдуком» (Спліт), наступного дня – із австрійським «Штурмом» (Грац). Спаринги заплановані ще на 29 червня, 1, 4 та 6 липня. Ймовірними суперниками у цих матчах можуть бути словацький «Кошице», румунський «Брашов», хорватський «Задар» та «Железнічар» із Боснії та Герцеговини. Про дати наступних спарингів повідомимо пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus