USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Хто сказав, що при соціалізмі було погано? - Кварцяний

10 Листопада 2013 23:28
Після переможної гри з «Шахтарем», луцька «Волинь» поступилася київському «Динамо» – 1:4. Пропонуємо увазі читачів прес-конференцію за участю головних головних тренерів команд.
Олег Блохін, головний тренер «Динамо»:
– Після швейцарського «Туна» було важко виходити грати на таке поле. Я вдячний хлопцям, які налаштувавшись на поєдинок після перельотів, перемогли на такому полі. Команда сьогодні виграла закономірно. У Луцьку газон сьогодні був гіршим, аніж у Швейцарії.

Віталій Кварцяний, головний тренер луцької «Волині»:
– У нас зараз повернули демократичні часи… Ці прес-конференції… Хто сказав, що при соціалізмі було погано? Після закінчення матчу тренер випивав собі сто грамів коньяку, а потім двісті та забував про гру. А тепер потрібно йти на таке випробування… Що стосується гри, то вона сьогодні не вдалася. Ми проведемо розслідування чому половина команди не грала зовсім.
Є інформація, що деякі гравці весело відсвяткували перемогу над «Шахтарем». Хороший футболіст, якщо і порушує режим, то на наступний день повинен вже тренуватися, а цим потрібно півроку, аби відійти.
Інколи ставиш в склад виконавців, які не мають відповідного рівня кваліфікації, але думаєш: «А раптом спрацює!». Однак не завжди спрацьовує. Нам не вистачало Сімініна, що міг організувати оборону. Не вистачало і Бабатунде, який добре працює з м’ячем. Рамон – реактивний гравець, міг би нам допомогти. Шиков грав на уколах. Середньої лінії в нас взагалі немає. Я дуже щасливий, що ми набрали шістнадцять очок. Не зрозуміло сьогодні грав Скоба. Нємчанінов після свого голу пропав, а Матей зник після першого тайму. Матуку взагалі не грав, незрозуміло, що з ним сталося. Масло помилився в передачі, хоча ми вчора награвали подібну ситуацію. Плюс поставлю тільки Шумахеру за його активність та ще Шішу. Наші гравці повертаються назад повільно – замість атаки обороняємося, маємо проблеми в центрі поля.
Деякі гравці сьогодні на установці посміхалися. Я сьогодні точно побачив з ким потрібно продовжувати контракт. Розпрощаюся з тими гравцями, по яким плаче перша, а то й друга, ліга. Я очікував, що після «Шахтаря» мені не вдасться зібрати команду. Колись, коли ми в одному сезоні обіграли Донецьк та Київ, то це була команда з характером, теперішні ховаються. Зараз три гравця з характером, і все. З «Шахтарем» нам пощастило. Я би з такими гравцями, що грали в нас сьогодні, навіть не вітався – люди, що підводять у грі, підведуть і в житті.
Суддю не звинувачую, але вісімдесят відсотків єдиноборств він давав на користь «Динамо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
горохівчанин Показати IP 10 Листопада 2013 23:36
Згоден із ВВК.Свято футболу було у першому таймі,надалі повний піпєц.
дідо Показати IP 11 Листопада 2013 06:48
Мріяти про сто грам, є признаками алкоголізму.
вАСЬЯ до дідо Показати IP 11 Листопада 2013 07:29
Е!!! То святе!!!!
Дідові Показати IP 11 Листопада 2013 11:20
Цілком згідний з Вами! Футболісти, які так довго відходять від "святкування" після перемоги над "Шахтарем" повністю наслідують свого тренера. У Кварцяного нема ніякого патріотизму, лише власні амбіції!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus