USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Континіум-Волинь-Університет» вилітає з Кубка і стартує в Суперлізі

9 Жовтня 2015 13:58
Групові етапи розіграшу Кубку України 2015 року відбувалися у двох містах: Запоріжжі і Южному. У місті портовиків луцький «Континіум-Волинь-Університет», тернопільська «Галичанка», чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» та місцевий «Хімік» боролися за дві путівки до фінальної стадії турніру.

Нагадаємо, у першій грі лучанки поступилися команді з Тернополя – 0:3. Наступна зустріч для підопічних Богуслава Галицького закінчилася на мажорній ноті.

«Педуніверситетом-ШВСМ» - «Континіум-Волинь-Університет» - 0:3 (13:25, 20:25, 19:25)

Луцька «Волинь» перемогла чернігівський «Педуніверситет» на першому етапі Кубка України. Підопічні Володимира Жули в кінцівці другої партії були близькі до того, щоб переламати хід гри, скоротивши відставання з семи до трьох очок, а в третій, взагалі, вели 19:16, але наступні дев'ять наступних розіграшів програли.

«Хімік» - «Континіум-Волинь-Університет» - 3:0 (25:9, 25:15, 25: 8)

У раніше найгострішому протистоянні українського волейболу вже три роки немає інтриги. Прогнозовано «Хімік» переміг луцьку «Волинь». У цій грі южняни переписали для себе невтішну статистику. До цієї гри у них не було жодної перемоги над «Волинню» у Кубку України за час перебування команди в Суперлізі.

«Ми були повинні перемогти Чернігів, і ми це зробили. Ставити задачі перемогти «Хімік» та «Галичанку» - це несерйозно. Ці команди укомплектовані, у мене ж – діти на майданчику. Розпочинаємо все спочатку. На матчах я дівчатам кричав: «Атакуйте, з будь-якого положення атакуйте, інакше не навчитесь». Це раз. Друге. Треба серйозно попрацювати над прийомом. Найголовніше, що тактично не вміють грати, тобто не вміють переміщатися по майданчику. Цьому, звісно треба вчитися. На наступний рік нам вже буде легше грати, а роки за два будемо вже на щось претендувати. А ось цей сезон буде дуже важким. Кожна гра – чи з «Хіміком, чи з «Педуніверситетом» буде важкою», - розповів головний тренер лучанок Богуслав Галицький.

За підсумками першого етапу Кубку України лучани посіли третю сходинку у групі А та вибули з розіграшу.

Цими вихідними ВК «Континіум-Волинь-Університет» стартує у розіграші XXV чемпіонату України серед жіночих команд Суперліги. У першому турі волинянки зіграють дві виїзні гри з тернопільською «Галичанкою» у п’ятницю-суботу, 9-10 жовтня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus