USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ковельські волейболістки очолили Вищу лігу

15 Січня 2014 15:46
«Спортліцею» - «Континіум-Ковель» - 0:3 (15:25, 16:25, 7:25) і 0:3 (25:27, 17:25, 12:25)

У п’ятому турі Вищої ліги «Континіум-Ковель» здобув подвійну перемогу у виїзному матчі в Білій Церкві над місцевим «Спортліцеєм».

Ковельчанки не програли жодної партії і навіть умудрилися поставити особистий рекорд. В останній партії першого дня «Континіум-Ковель» переміг 25:7. За два сезони існування команди як фарм-клубу луцького суперлігового «Континіуму» це найкращий показник.

Головний тренер ВК «Континіум-Волинь-Університет» Богуслав Галицький зізнається, що на матчі в Білу Церкву відправив весь суперліговий склад лучанок. Такі кадрові ротації Галицький здійснив вимушено. Адже майже місяць дівчата не мали ні товариських, ні офіційних зустрічей. А через тиждень до Луцька приїде лідер Суперліги ВК «Хімік», тому ігрова практика була вкрай необхідна.

- Суперник був не найсильніший, але нам потрібна ігрова практика, - коментує гру Анастасія Тищенко. - Тому кожен матч для нас важливий і ми старалися зіграти на повну. Звичайно, добре, що ми виграли, але головне наше завдання - добре зіграти з «Хіміком».

Незважаючи на те, що ковельська команда зіграла тільки шість матчів у п'яти турах, це не завадило їм очолити «турнірку» Вищої ліги. На першій сходинці «Континіум-Ковель» протримається як мінімум до вихідних, коли свої матчі не зіграють найближчі конкуренти - чернігівський «Педуніверситет-ШВСМ» та донецький «ДонНУЕТ-ШВСМ».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus