USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ковельські екстремали матимуть місце для тренувань

12 Квітня 2013 18:36
Майданчик для паркуру та стрітворкауту таки створять у Ковелі.

Про це повідомили у прес-службі Волинського Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив.

Робота над створенням майданчику для паркуру та стрітворкауту активно продовжується у Ковелі. Місцеві активісти вже отримали повністю розроблену
проектно-кошторисну документацію, визначилися з обладнанням, яке необхідне на майданчику і проводять збір коштів для його закупівлі.

Місце, яке просять спортсмени під майданчик для паркуру та стрітворкауту у парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, має загальну площу 400 метрів квадратних.

Голова ініціативної групи Сергій Дружинович, звернувся до депутатів Ковельської міської ради на сесії міської ради, аби вони прийняли остаточне рішення про відведення цієї території під майданчик.

В міськраді ініціативу сприйняли з ентузіазмом і пообіцяли зробити все можливе, щоб питання про виділення землі не стало на заваді планам юних спортсменів, які готуються вже цього літа займатися улюбленою справою на новоствореному майданчику.

Мешканці міста теж виступають за ідею організації майданчика – наразі зібрали 1600 підписів на підтримку його створення.

Аналогічні місця для заняття паркуром та воркаутом є у Києві, Львові та Тернополі. На Волині таких майданчиків, поки що немає, хоч ці види спорту набувають небувалої популярності серед молоді (тільки в Ковелі налічується понад 300 спортсменів) та сприяють популяризації здорового способу життя у молодіжному середовищі.

За словами Сергія Дружиновича, для повного оснащення майданчика потрібно зібрати 90 тисяч гривень, з яких вже є 15.

Нагадаємо, ковельські паркурщики звернулися до влади з проханням створити майданчик для їхніх тренувань у лютому 2013 року.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
v13 Показати IP 13 Квітня 2013 17:40
Таких "стритворкаутов", а попросту площадок с турниками, есть в каждой школе.И ходить туда никому не запрещено.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus