USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяному поки не вдається реанімувати «Волинь»: 1-3

11 Травня 2013 19:21
Не допомогло луцькій «Волині» уникнути чергової поразки і повернення Віталія Кварцяного на тренерський місток. Його команда у рідних стінах не змогла здолати київський «Арсенал» поступившись з рахунком 1:3. Це вже 11-та поспіль гра без перемог для лучан.

Склад «Волині»: Неділько, Сімінін, Шиков, Масло, Приндета (Кінаш), Занєв, Стевич, Насонов, Бікфалві, Савич(Павлов), Суботич.

Після першого тайму луцька «Волинь» поступалася київському «Арсеналу» з рахунком 0:2. Тож вболівальники сподівалися, що традиційний «заряд енергії» від Віталія Кварцяного луцькі футболісти отримають у перерві.

«Хрестоносці» з перших хвилин пішли у наступ, але в той же час «оголили» тили. Тож кожна контратака «канонірів» несла небезпеку. Утім перший момент створили такі господарі. Кінаш, який вийшов на заміну, накрутив на лівому фланзі кількох захисників і зробив подачу на дальню стійку, Насонов замикав пас ударом головою, але мимо.

А на 61-й хвилині рахунок став розгромним. Аржанов після розіграшу штрафного опинився перед воротами, поклавши корпус він влучним уларом в кут забив третій гол у ворота «Волині».

Неоднозначна подія відбулася наприкінці матчу – фан-сектор «Волині» у повному складі за 15 хвилин до закінчення основного часу залишив стадіон. Відразу після цього луцькі футболісти відквитати один гол. Суботич найкраще зорієнтувався у воротарській площадці і увігнав м’яч головою у сітку 1:3.

На 82-й хвилині Бікфалві мав забивати другий м’яч бивши в падінні ножицями, після скидки партнера, але «шкіряний» пролетів мимо воріт. А міг би бути гол красень. Хорошу нагоду мав і Павлов. Він підлаштував м’яч собі під удар, але вдарив потужно і вище.

Після цієї поразки залишається сподіватися, що «Говерла» не набере очки у грі цього туру проти «Кривбасу». В іншому випадку ужгородці можуть скоротити відставання від лучан до одного очка.

Наступну гру суперники зіграють між собою в Ужгороді 18-ого травня, де швидше за все і вирішиться доля путівки у Першу лігу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
кварц Показати IP 11 Травня 2013 19:53
команду плавлять в 1шу лігу. Волинь спасе тільки чудо.
волинянин Показати IP 11 Травня 2013 20:14
чуда не буде це реальність
Чудо Показати IP 12 Травня 2013 11:45
Чудо вже є - Кварцяний...
чудіще до Чудо Показати IP 12 Травня 2013 15:04
Чудо-це керівництво ФК Волинь.
Корінний лучанин Показати IP 12 Травня 2013 20:02
ФК ВОЛИНЬ, напевно, вже ніхто не хоче тренувати із досвідчених та думаючих тренерів. Кварцяного,я гадаю, вмовили тому що вже немає що втрачати. Матч з Говерлою, Волинь програє- це мій прогноз і є підстави так думати, не хочеться щоб це сталось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus