USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кварцяний презентував новачків ФК «Волинь». ФОТО. ВІДЕО

11 Липня 2013 19:35
Перед стартом футбольного сезону 2013/2014 луцька «Волинь» презентувала шістьох новачків.

Дехто з них уже встиг раніше пограти за волинян. Також окремі гравці свого часу перебували в складі відомих команд, в той час як кілька новобранців лишень роблять свої перші кроки на високому рівні.

Отже, наставник «Волині» Віталій Кварцяний представив наступних гравців: воротаря Артема Кичака, захисників Богдана Шершуна, Дмитра Нємчанінова, півзахисника Віталія Гошкодерю, нападників Редвана Мемешева та Дмитра Козьбана. Наймолодшим з-поміж представлених новачків є Редван Мемешев (1993 року народження), найстаршим – Богдан Шершун (1981 року народження).

Екс-воротар київського «Динамо» і юнацької збірної України, Артем Кичак, виступатиме у Луцьку під номером «74».

Богдан Шершун до переходу у «Волинь» захищав кольори московського ЦСКА (з яким здобув КУЄФА)та дніпропетровського «Дніпра».

Дмитро Нємчанінов є вихованцем київського футболу. На професійному рівні він пограв за «Ниву» (Вінниця), «Зірку» (Кіровоград). За Дмитром закріплено номер «8».

Півзахисник Віталій Гошкодеря вже раніше виступав за «хрестоносців» (2009-11 роки). Старому-новому гравцю «Волині» вручили червону футболку з номером «7».
Редван Мемешев розпочинав свій футбольний шлях на Кримському півострові, де грав за місцеву «Криптеплицю». Редван зайняв номер уже екс-нападника «Волині» Душана Савича – «11».

Дмитро Козьбан вже в 17 років був у заявці першолігового ФК «Львів». Дмитро забажав собі взяти номер, який водночас є датою його народження – «89».
На початку презентації Віталій Кварцяний вручив гравцям футболки та коротко охарактеризував кожного новачка.

Не оминув головний керманич «Волині» і проблеми, які турбували клуб наприкінці попереднього сезону: «Наші функціонери серйозно виправили ситуацію. Зробили все, аби команда почала сезон на високому рівні», – заявив тренер «Волині».

Не залишив поза увагою Віталій Володимирович і суто футбольні справи: «Ми хочемо українізувати наш клуб. Поступово будемо робити акцент на своїх вихованців, підтягнемо до рівня Прем’єр-ліги. Подивіться нашу заявку на чемпіонат і ви там побачите чотири легіонери. На зборах команда провела вісім контрольних матчів, за які я вдячний гравцям. Задоволений ними як людьми, так і футболістами».

Окремі футболісти поділилися своїми думками щодо першого матчу «Волині». «З «Динамо» буде цікава гра. Ми викладемося на 200% для того, аби наша команда перемогла, – сказав Дмитро Козьбан. «Окрім того, цікаво перевірити свої сили з командою, що регулярно грає в єврокубках», - додав він.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
my vmeste Показати IP 11 Липня 2013 23:23
ребята футболиты - скромнее себя надо вести ( это про фото № 1 и № 2 ) , после 2013-2014 так вот сидите , - ЖЕЛАЮ УДАЧИ !!!
Петьо Показати IP 12 Липня 2013 09:00
а фотки на телефон нокія-3310 роблені? гарна актуальна новина, але фотокора свого женіть в шию ще тумаків давайте - дармоїд!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus