USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Протест запорізьких фанів – результат ганебної гри, - лідер ультрас «Волині»

30 Листопада 2015 17:17
Волинські ультрас пояснили хвилю протесту та шквал емоцій від запорізьких фанів, які учора, 29 листопада, закидали футбольне поле піротехнічними засобами.

Нагадаємо, матч 16-го туру чемпіонату України «Волинь» – «Металург» зупинили на певний час через поведінку фанатів команди-гостя. Так, уболівальники запорізького клубу закидали поле фаєрами на 29-ій хвилині, внаслідок чого головний арбітр змушений був призупинити гру.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що 29 листопада ФК «Волинь» розгромила запорізький Металург із рахунком 9:1.

Задля уникнення зайвих здогадок і непорозумінь, ситуацію, що утворилась під час поєдинку, прокоментував лідер ультрас «Волині» Тарас Третяк:
«Загалом, як особисто я зрозумів вчинок фанів «Металурга», така поведінка - це своєрідний протест. Він став результатом ганебної гри команди протягом сезону, знищення футболу у Запоріжжі та небажання хоч якось вирішити ситуацію, підозра гравців у грі на тоталізатор. Зі свого боку я їх розумію і підтримую, бо всі доступні міри вже прийняли, але результату це не дало, тому що залишається? Лише діяти! Основне – це їхнє бажання і прагнення зберегти команду з такою великою історією. У нас з запорізькими фанами давні дружні стосунки, тому залишитись осторонь ми не могли. Коли побачили, що на гостьовому секторі виникла напружена ситуація, відразу кинулись туди, аби не допустити загострення конфлікту й правоохоронні органи нікого не «прийняли». Проте основна маса лучан залишилась на секторі, тому стверджувати, що це мало масовий характер не можна. Все вирішилось за 10 хвилин, а хто з запоріжців захотів додивитись футбол - пішли на наш сектор», - зауважив лідер волинських ультрас.
Нагадаємо, опісля матчу фани «Волині» також влаштували ефектне піротехнічне шоу, утім, яке не становило жодної небезпеки ні для глядачів, ні для гравців.
Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus