USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучанка привезла «бронзу» з Чемпіонату України

6 Липня 2015 11:11
Днями на Львівщині успішно відбувся Чемпіонат України зі швидких шахів серед жінок та чоловіків. Волинянка Олена Васіна з Чемпіонату привезла бронзову медаль. Про це йдеться на сайті ЛОДА.

Участь у змаганнях серед чоловіків взяли 104 учасники, серед яких 10 міжнародних гросмейстерів, 13 міжнародних майстрів, 11 майстрів ФІДЕ, 12 майстрів спорту України. Звання чемпіонки України серед жінок виборювали 30 учасниць, з них - 6 міжнародних гросмейстерів, 2 міжнародних майстри, 5 майстрів ФІДЕ, 6 майстрів спорту України.

Чемпіонами України 2015 року стали івано-франківський шахіст Володимир Онищук, який святкував подвійну перемогу у змаганнях зі швидких шахів та блискавичній грі серед чоловіків, а також гросмейстер з Тернополя Ольга Калініна (швидкі шахи) й Анастасія Рахмангулова з Миколаєва (блискавичні шахи) серед жінок.

Волинянка Олена Васіна, яка впродовж трьох років виступає за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», під час турніру продемонструвала чудовий результат, дівчина виборола третє місце. Лучанка займається шахами із трирічного віку. Попри те, що декілька років тому дівчина вступила у два виші, вона вирішила забрати документи і відтоді професійно займається шахами. Варто зауважити, що минулого року дівчина виконала норму майстра ФІДЕ.



Переможців та призерів чемпіонату України 2015 року зі швидких шахів і блискавичної гри вітали голова обласної федерацій шахів Тарас Керницький, заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба, представники федерації шахів України Олег Товчига та Назар Фірман.

Чемпіонів, призерів та їх персональних тренерів нагородили дипломами, медалями Міністерства молоді та спорту України, федерації шахів України та сувенірними подарунками від Львівської обласної шахової федерації.

Змагання відбулися під егідою Міністерства молоді та спорту України, всеукраїнської та обласної федерацій шахів за активної підтримки управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Чемпіони та призери чемпіонату України 2015 року зі швидких шахів і блискавичної гри:

Швидкі шахи.

Чоловіки

1 місце – Володимир Онищук

2 місце – Ельдар Гасанов

3 місце – Юрій Вовк

Жінки

1 місце – Ольга Калініна

2 місце – Віта Криворучко

3 місце – Мар’яна Гуда

Блискавичні шахи

Чоловіки

1 місце – Володимир Онищук

2 місце – Станіслав Богданович

3 місце – Віталій Савук

Жінки

1 місце – Анастасія Рахмангулова

2 місце – Наталія Букса

3 місце – Олена Васіна
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Липня 2015 11:16
М О Л О Д Е Ц Ь.......................................................................................................................................................................................................................................................

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus