USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Лучани боксували з іванофранківцями: перемогла дружба

24 Серпня 2016 22:04
Матчева зустріч з боксу між спортсменами з Луцька та Івано-Франківська завершилася нічиєю з рахунком 7:7.

Так, сьогодні 24 серпня, з нагоди Дня Незалежності України та Дня міста відбулася матчева зустріч з боксу між вихованцями боксерських шкіл Луцька та Івано-Франківська.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець розповів, що ця зустріч відбувається вже другий рік поспіль.

«Ця зустріч з боксу в Луцьку відбувається вдруге. У Луцьку почав стрімко розвиватися бокс, в нас працює відділення в ДЮСШ №2, школа боксу, тому ми вдруге до Дня міста організовуємо такі поєдинки. Минулого року відбулася матчева зустріч між збірними командами Луцька та Києва. Сьогодні до нас приїхали кращі боксери з Івано-Франківська. Ця область славиться своїми вихованцями потужної школи боксу. Це, звичайно, піде на користь і нашим боксерам», - розповів він.
Боротьба була доволі напруженою. Перші бої були не на користь лучан, та до кінця зустрічі удача все більше супроводжувала господарів рингу. Деякі бої були дещо млявими, а деякі – відверто потішили глядачів. До слова, не обійшлося й без нокауту.

Лучанин Артем Шишко, який змагається в категорії 64 кілограми, таки відправив на підлогу рингу свого суперника – Романа Музальова з Івано-Франківська. І хоч Роман швидко піднявся і запевняв, що все гаразд, рефері зупинила поєдинок, побачивши, що боксер отримав сильний удар. Перемогу в цій зустрічі присудили Артему.
У підсумку всіх 14 матчів, перемогла дружба. З рахунком 7:7 поєдинки завершилися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віка Показати IP 25 Серпня 2016 10:10
Було прикольно.
Діма Показати IP 25 Серпня 2016 16:20
До кінця трималася інтрига, гості привезли надзвичайно потужну команду. Для наших хлопців такі змагання будуть на користь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus