USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанин першим здолав 21 кілометр у напівмарафоні в Дніпрі

23 Травня 2016 09:28
Відомі перші переможці Dnipro Half Marathon на дистанції 21 кілометр. Серед жінок перше місце зайняла дніпрянка - 29-річна Ганна Печко. Вона здолала найдовшу дистанцію напівмарафону за 1 годину 23 хвилини і 53 секунди, - інформує «Дніпро вечірній».

Першим в п'ятірці переможців на дистанції 21 кілометр серед чоловіків став 35-річний Сергій Оксенюк з Луцька. Він пробіг цю відстань за 1 годину 5 хвилин і 54 секунди.

Дніпровська спортсменка займається бігом з 12 років і має звання майстра спорту у бігу на 3 тисячі метрів з перешкодами. До напівмарафону в рідному місті дівчина готувалася місяць. Говорить, дуже хотіла перемогти саме в Дніпрі. Незважаючи на блискучий результат, Ганна поступилася власному рекорду на 1,5 хвилини.
Луцький бігун Сергій Оксенюк неодноразово брав участь в європейських марафонах. Говорить, в Дніпро їхав перемагати. Тепер, утіливши мрію, зізнається: його улюблена дистанція тепер проходить через місто на Дніпрі.
Крім того, участь у змаганні брав Олександр Головницький з Ковеля.
До слова, призовий фонд INTERPIPE Dnipro Half Marathon складає 23 тисячі гривен, а переможці забігу на 21 кілометр серед чоловіків і жінок отримають по 5 тисяч гривен.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus