USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька «Волинь» не втримала перемогу в Полтаві - 3:3. ВІДЕО

24 Серпня 2013 18:26
Луцька «Волинь» ледь не створила справжній подвиг у Полтаві, де зіграла внічию з місцевою «Ворсклою» з рахунком 3:3. Уже на початку гри наші футболісти пропустили два голи. Незважаючи на це, зуміли переломити хід матчу. Двічі забили голи у першому таймі, а в другому – вийшли вперед і практично довели гру до перемоги. Однак на останніх хвилинах пропустили м'яч.

«Ворскла» – «Волинь»: суперкамбек лучан та знову втрачена перемога



На заміні – Ерік, в старті – Рамон

Віталій Кварцяний залишив на лаві запасних чи не найбільш високооплачуваного гравця команди – Еріка. Румунський півзахисник останнім часом став трішки повільнішим, а в грі проти «Карпат» помилявся з передачами на партнерів. Також неочікувано в старті вийшов «блудний син» Рамон Лопес.
Першою відкрити рахунок могла «Ворскла, але Янузі пробив мимо воріт. На шостій хвилині захисники «Волині» не надто вдало вибили м’яча. З лівого флангу послідувала передача на Міщенка. Удар Олега парирував кіпер лучан, але на добиванні першим опинився Ребенок – 1:0. Через кілька хвилин помилився вже правий фланг лучан, що дозволив виконати простріл Янузі у штрафний, Бабатунде не добіг за Кривошеєнком – 2:0. Звісно, Міхель мав грати з Іваном до кінця, але виникає запитання чому в центральній зоні не було видно захисників «хрестоносців». Буквально за мить Кривошеєнко міг забивати другий гол, але з його пострілом впевнено впорався Неділько.

Господарі свій шанс змарнували, зате гості використали свій наступний момент сповна. Лучани розіграли штрафний. Ярослав Кінаш навісив на дальню штангу, де практично в самотності був Богдан Шершун – 1:2.

Не закінчилася ще перша половина зустрічі, як Кварцяний вирішив замінити Шершуна. Богдан хоч і забив, але моментами помилявся в захисті, отримав жовту картку. Володар КУЄФА ризикував напрацювати на вилучення.
Під кінець першого тайму Бабатунде подав на високого Шумахера, який головою зрівняв рахунок. Раніше, аналізуючи гру полтавчан у минулих матчах, ми відмічали слабку гру захисників «Ворскли», помилки при грі на другому поверсі. Цими мінусами «Ворскли» атакуюча ланка «Волині» скористалася сповна.
Під завісу першого тайму третій гол у господарські ворота забив новачок-ветеран «Волині» Рамон. Але секундою раніше Мемешев чомусь рукою прихопив Пердуту. Арбітр взяття воріт відмінив.
Після цього спірного моменту не забив з кількох метрів Міщенко.

Шумахер забивав і віддавав…
Напевно Василь Сачко у перерві не знайшов правильних слів для підопічних, аби ті уважніше грали при стандартах зі ворожими футболістами. «Ворскляни» в дебюті другого тайму проґавили Масло, словак-гренадер вивів свою команду вперед! Асистував Маслу Шумахер. Фантастичний камбек «Волині». Забиваючи, Ян отримав травму. Кварцяний змушений був зробити останню заміну. Зізнатися, з виходом Парцванії на газон, трішки йокнуло серце – український грузин не дотягує до рівня захисника команди Прем’єр-ліги. Але сьогодні у Полтаві Темур зіграв надійно.
Здавалося б, «Волинь» буде відбивати атаки господарів, але «хрестоносці» не сиділи в обороні. Небезпечно фінтив Кінаш, в напрузі тримав захист «Ворскли» швидкий Мемешев. На 67 хвилині Леандро по-бразильськи обіграв кількох гравців у зеленій формі, заробивши для «Волині» небезпечний штрафний та жовту картку для Ткачука. Однак зі стандарту Шиков пробив у своєму стилі – на силу і низом. Постріл македонця на себе прийняла стінка.
Під кінець гри гості отримували повідомлення, тягнучи час. Можливо, це і були футбольні хитрощі, але хто лікар «Ворсклі», яка не зуміла втримати перемогу? І хто Айболит лучанам, котрі вкотре пропускають наприкінці?

Здавалося, що «Волинь» привезе з Полтави три очки, коли раптом Чеснаков з метрів десяти буквально розстріляв Непогодова. Дуже прикрий гол…І як тут не пригадати «Карпати»? Цікаво, кого з футболістів звинуватить Віталій Володимирович в цьому м’ячі.
Міг врятувати «хрестоносців» Рамон, пробиваючи головою – з-під поперечки кулю витягнув Непогодов.
Полтавська битва завершилася суперрезультативною нічиєю – 3:3. А загалом, основний і дублюючий склади на обох наколотили аж тринадцять м’ячів!

«Ворскла» – «Волинь» – 3:3
7 тур Прем’єр-ліги, м. Полтава, 16.30
Арбітр: Сергій Скрипак (Київ)
«Волинь»:
Неділько – Сімінін, Шиков (к), Шершун (Масло, 27, Парцванія, 52), Рамон – Скоба, Гошкодеря (Леандро, 46), Кінаш, Бабатунде – Шумахер, Мемешев
Запасні: Кичак, Задерецький, Ерік
Тренер: Віталій Кварцяний

«Ворскла»:
Непогодов – Ткачук, Пердута, Сапай, Даллку (к) – Чеснаков, Дедечко,Кривошєнко (Громов, 62), Ребенок – Янузі, Міщенко
Запасні: Казаков, Громов, Курілов, Буднік, Василаке, Маркоскі, Лагос
Тренер: Анатолій Момот, Василь Сачко

Попередження: Ткачук, Янузі,– Шершун, Скоба
Голи: Ребенок, 6, Кривошеєнко, 10, Чеснаков, 88 – Шершун, 12, Шумахер, 42, Масло, 50

Василь Сачко після гри:

«Ви знаєте, що в нас часто в грі буває нервозність. Мені сподобалися перші хвилини гри. Просив хлопців, аби вони грали агресивніше, щоби працювали фланги. Дякую своїм футболістам, що вони в кінці забили гол. Ми сьогодні грали з хорошою командою. Просив захисників бути уважнішими з високими гравцями суперника, але лучани нас на другому поверсі переграли».







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
санчо Показати IP 24 Серпня 2013 20:07
волинь молодець тільки 88 хв треба щось робить
ВІнстон Показати IP 25 Серпня 2013 08:04
Да задрало вже, скільки можна терпіти ці неудобства? На останіх хвилинах друшляють як салабони, таке враження що нападає якась паніка і вони бояться того м*яча як вогню!
Заля Показати IP 25 Серпня 2013 08:52
Волинь- нарешті!Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus