USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцька «Волинь» перемогла «Севастополь»

11 Вересня 2010 12:10
У матчі аутсайдерів луцька «Волинь» здобула важливу домашню перемогу і відсунула «Севастополь» у зону вильоту.

Очікувати гольової феєрії в цьому поєдинку міг тільки непереборний оптиміст. За вісім матчів кожна команда забила всього по два м'ячі, так що все міг вирішити один точний удар. Так і сталося, - пише Gazeta.ua .

Вже на шостій хвилині Майкон втік від Шевелюхіна і з 11-ти метрової позначки головою відправити м'яч точно в кут воріт Сокоренка. Далі реальних шансів збільшити рахунок у господарів був тільки один - наприкінці гри все той же Майкон не реалізував пенальті. Що стосується кримчан, то навіть при грі в двох форвардів: Агахови і Плешакова, а потім Салхі, найнебезпечніший момент створив новачок Нено.

Він втік від захисників, але тільки у ворота не потрапив. Відзначимо, що з 73-ї хвилини гості залишилися в меншості. Шандрук за кілька хвилин примудрився отримати два «гірчичники» і ще більше ускладнив завдання вивезти з Луцька хоча б одне очко.

Чемпіонат України. 9-й тур.

«Волинь» - «Севастополь» 1:0 (1:0)

Голи: Майкон Олівейра, 6 (1:0)

«Волинь»: Неділько; Грінченка; Бутко; Сімінін; Омоко; Ващук (Гошкодеря, 46); Парасків (Стевіч, 84); Шарпар; Максимюк (Пічкур, 53); Майкон Олівейра; Няга.

«Севастополь»: Сокоренко; Шандрук (до 73); Шевелюхін; Левандовський; Нудний (Худоб'як, 85); Зборівський; Болохан; Поліщук; Бредун (Нено, 76); Плешаков (Салхи, 46); Агахова.

Попередження: Майкон Олівейра, 71; Парасків, 77; Стевіч, 85 - Бредун, 43; Шандрук, 71, 73.

Вилучення: Шандрук, 73 (друге попередження).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus