USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька «Волинь» взяла у свої лави двох новобранців. ФОТО

10 Липня 2013 13:15
Двох новачків підписала луцька «Волинь» напередодні подання заявки на участь в чемпіонаті сезону 2013-2014 років, - повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

Одним із них став нападник Дмитро Козьбан, який під час спарингів у Словенії забив три голи й заробив одинадцятиметровий у ворота загребского «Динамо». 9 липня 2013 року Дмитро Козьбан підписав угоду із «Волинню». За «хрестоносців» він гратиме під номером 89.



Також півзахист «Волині» поповнився новим гравцем. Угоду із луцьким клубом підписав півзахисник Редван Мемешев. Його зріст - 184 сантиметри, вага – 71 кілограм. У «Волині» Редван гратиме під номером 11.



Довідково:
Дмитро Козьбан народився 27 квітня 1989 року, зріст - 186 см, вага – 78 кг. Грати у футбол розпочав у рідному Краматорську (Донецька область), а продовжив навчатися азам гри у Боярці під Києвом. Там і почав кар’єру - в місцевому «Інтері». У 17 років перейшов у клуб першої ліги ФК «Львів» і відразу став срібним призером чемпіонату, допомігши львів’янам пробитися в елітну українську лігу.
Наступними його клубами були ФК «Княжа» (Щасливе), броварський «Нафком» та вінницька «Нива». Після двох років проведених у Вінниці, Козьбан у 2012 році повернувся у краматорський «Авангард».

Редван Мемешев – вихованець кримського футболу, народився 15 серпня 1993 року. Попередні три сезони Редван провів в одному клубі – «Кримтеплиці» з Молодіжного. В його активі 7 забитих голів у першій лізі. Під час зборів у Словенії Редван також добре себе зарекомендував у складі «Волині» і забив три голи у контрольних поєдинках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus