USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку «бандерівці» сіли на велосипеди

26 Липня 2015 12:48
Велопробіг з нагоди фестивалю «Бандерштат» зібрав «бандерівців» різного віку. Окрім підтримки ідеї здорового способу життя, учасники отримали можливість виграти квитки на фестиваль.

Велопробіг розпочався від Театральної площі у Луцьку сьогодні, 26-го липня.

Організатор заходу Юлія Грицюк каже, що зголосилися до «бандерівського» велопробігу більше півсотні городян.

«Здоровий спосіб життя - це одна з ідей, які несе «Бандерштат». Ми - тут, аби люди розуміли, що наш фестиваль це не просто собі якісь музика, співи чи танці, а це патріотична ідея – бути українцем, який розумний, мудрий, веде здоровий спосіб життя і любить свою Батьківщину», - - розповідає Юлія Грицюк.

Лучанка Ольга теж доєдналася до велопробігу. Каже, що «Бандерштат» - це її улюблений фестиваль.

«Бандерштат» – це найкращий фестиваль!!! Ти приходиш сюди першого дня і лишаєшся на три. Цей час пролітає як мить, адже тут дуже цікаво, багато культурно-мистецьких заходів, приїжджають цікаві люди, з якими можна поспілкуватися, почути багато нового та чогось навчитися для себе. А ще, це - величезний заряд позитиву», - каже дівчина.
Велопробіг відбувся за маршрутом руху тролейбуса №15 (Волі - Рівненська - Відродження - Молоді - Соборності - Перемоги - Винниченка).

Після фінішу, серед зареєстрованих учасників, розіграли квитки на фестиваль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
!!! Показати IP 26 Липня 2015 12:54
тойво, це ж кандидати в АТО а комісари шукають де взяти "добровольців"...
Анонім Показати IP 26 Липня 2015 13:03
Я, на месте поляков, навечно объявлял бы всех участников этого действа не въездными персонами. PS. Если бы среди поляков провести референдум по этому вопросу, то, по вашему личному мнению, каким был бы результат опроса по этому вопросу?
Рух до Анонім Показати IP 26 Липня 2015 13:39
Дякувати Богу!!!! Лапті ніколи не будуть Поляками.
Анонім до Рух Показати IP 26 Липня 2015 23:25
Только почему то твои побратимы бегут в Россию, а не в Польшу, на заработки.
111 до Анонім Показати IP 26 Липня 2015 14:10
Ви ніколи не будете на місці поляків, і навіть росіянином не станете. Яке полякам діло що робиться у Луцьку, якщо ніхто не закликає проти них воювати. Мене абсолютно не хвилює які в них велопробіги в Хелмі ми Любліні. Спостерігається тенденція: чим менше людей живих залишається які застали ті події, тим більше спеціалістів, які розбираються в українсько-польских відносинах. І чомусь в більшості ті спеціалісти розмовляють російською
Анонім до 111 Показати IP 26 Липня 2015 23:36
А ты не в курсе того, что венгерский спецназ был недавно приведен в полную боевую готовность? Нужно объяснять по какой причине? Так вот, к чему вышесказанное: по твоему мнению поляки всего этого не видят? Тогда ты наивный человек. PS. У меня имеются весомые доказательства, исходя из моей практики, справедливости того, что я говорю.
ас до Анонім Показати IP 26 Липня 2015 18:14
я думаю что да.поляки ненавидят Бендер,но в в Европе есть немцы которые тоже ненавидят поляков как и бендеровцы враг моего врага мой друг и русские ненавидят поляков потому что это поляки
Oleg до ас Показати IP 26 Липня 2015 20:37
Що полякам поганого зробив Остап Сулейман Берта Мария Бандер-бей ? Ви ж його маєте на увазі ?
Степан Показати IP 26 Липня 2015 13:30
А де народне Гузно, чому відсутнє?
123 Показати IP 26 Липня 2015 15:01
Зборище великіх л***в (не дітей), видно що їх багато!!!!!!!! аж 90. то є підтримка..(отображается как удаленный)
123 Показати IP 26 Липня 2015 15:12
нашо видаляєте!!! це думки ...
ще не зовсім свідоми Показати IP 26 Липня 2015 15:31
Дуже добре, що у нас провадяться бандерівські акції.Бюджет поповнюється, пенсії та стипендії від цього ростуть. Це саме головне. Одне жалко, що поки не всіх корів у вишиванки вдягли, ото б молока дали!!!
Сергій Показати IP 26 Липня 2015 16:17
Нормальний недільний захід для любителів активного відпочинку. Чому в нас так багато критиканів по поводу і без повода? З дивану все виглядає потворним?
факт Показати IP 26 Липня 2015 16:43
Отец Путина служил у Власова...А вообще-то,если называть вещи своими именами,то с 17го года пришли до власти жиды,во главе с Лениным,которые зверски убили царскую семью.Потом уничтожыли идейных соратников,потом сделали голодомор на Украине,после,под лозунгом "земля крестьянам" забрали у селян землю назвавши их "кулаками"(так,как сейчас наших патриотов-бандеровцами";-).Потом Сталин(полужид),Берии,Кагановичи и пр.НКВД,которое состояло из жидов ,начали росстреливать интелигенцию и патриотов,оставивши наших дедов Беларуского и Украинского фронтов с двустволками,против танков и автоматов?Так,как сейчас парашенко ставит наших солдат без поддержки артилерии,кивая на "перемирие".Ну а кто был Гитлер-полужид?Гестапо и все эти Геббельсы-жиди,которые уничтожили в застенках всю интелегенцию и патриотов немецкого народа,а потом,как баранов послали на войну?Так,как Путин сейчас посылает росийских детей... Все беды, войны и разрухи в мире от жидов - которые могут все заварить и незаметно уйти в сторону. Тварей приспособиться и прислужить, предателей, хватало у каждой национальности, но жиды, это особая каста приспособленцев.
ЕС и НАТО Показати IP 26 Липня 2015 17:20
коментар було видалено
Анонім Показати IP 26 Липня 2015 21:55
коментар було видалено
Бандерівець Показати IP 26 Липня 2015 23:36
Прочитавши всі ці тупі коментарі складається враження, що нашому тупому квартирному планктону немає чим зайнятись поки є інтернет, ні щоб проїхатись по місту, на людей подивитись, себе показати. Приплетуть повістки, вишиванки, Путіна - а може пишучи такі коментнарі просто варто признатись що задушила жаба.
ПСЕВДОПАТРІОТАМ Показати IP 27 Липня 2015 00:23
А ти мудак чому не на Сході захищаєш УКРАЇНУ ?! В ПаТРІОТА І БАНДЕРІВЦЯ на велосипеді бавишся ?! Чи так все життя будеш розказувати про патріотизм...свій і батьків і дідів ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus