USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі баскетболісти перемогли команду з Донецька

17 Квітня 2014 18:16
У 17-й грі цього сезону БК «Лучеськ-Університет» вдома переміг дубль БК «Донецьк».

«Лучеськ-Університет» - «Донецьк-2» - 68:56 (19: 20, 15:16, 22:14, 12: 6)

Господарі майданчика зі старту розпочали впевнено і з серії триочкових пішли вперед – 11:4. Та під кінець першої чверті лідер змінився - 19:20.

У другій 10-хвилинці «Лучеськ» лише раз відірвався на два очки, але до великої перерви знову опинився в ролі наздоганяючого – 34:36.

Кардинальні зміни у грі волинян сталися після розмови з головним тренером Дмитром Чайковським. У другій половині гри лучани взяли непогану фору і вже не давали гостям грати у звичну гру. Як результат «Лучеськ-Університет» перемагає п’яту команду «турнірки» з 12-очковою різницею – 68:56.

- Ми не таку гру очікували. Хлопцям дуже тяжко було налаштуватися перед матчем, бо багато гравців в команді суперника дуже молоді - 96-97 років народження. Правда, всі збірники по своєму віці, - розповідає Дмитро Чайковський. - Важко хлопцям було налаштуватися проти молодших гравців грати. Але після перерви ми поговорили з хлопцями і вони змогли переломити хід гри. В захисті зуміли налагодити гру.

Найрезультативнішим гравцем матчу став донеччанин Сергій Павлов, який набрав непогану форму в останніх іграх. У зустрічі з «Лучеськом» для своєї команди він настріляв 25 пунктів. У лучан найприцільнішим біля чужого кошику був В’ячеслав Моторчук. Його результат – 20 очок, що є його особистим рекордом цього сезону.

- Першу половину програли два очки. Думаю, через те, що недооцінили суперника. А після перерви зібралися і вже використали всі свої переваги. Важливо, щоб наші молоді гравці, які виходять на заміну, були більш впевнені в собі, - каже гравець БК «Лучеськ-Університет» Артем Шелуха.

В останніх п’яти матчах волиняни здобули чотири перемоги і впритул наблизилися до першої вісімки. Зазначимо, що в лучан зараз найменша кількість зіграних матчів, а тому є плацдарм для того, щоб суттєво скорегувати турнірну таблицю.

Наступну гру «Лучеськ» проведе вдома проти харківської «Авантаж-Політехніки» у п’ятницю, 18 квітня. Матч розпочнеться о 17:00 в спорткомплексі СНУ імені Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
111 Показати IP 18 Квітня 2014 09:44
ви самі породжуєте агресію та нелюбов до брата свого ближнього.... а потім все спираєте на сусіда... слідкуйте за поданням новин.. до чого тут слова розгромила та східняків... ми ЄДИНА КРАЇНА І МИ УКРАЇНА))) навіщо ділите на лівих і правих на східняків і хахідняків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus