USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькі волейболістки двічі перемогли у Вінниці

9 Лютого 2016 15:15
У десятому турі Суперліги луцька волейбольна команда «Континіум-Волинь-Університет» на виїзді двічі перемогла вінницький «Білозгар-Медуніверситет».

У третьому турі в Луцьку команди обмінялися перемогами. Зазначимо, тоді вперше проти своєї колишньої команди зіграли екс-лучанки Анна Житовоз та Юлія Козачковська. Останні роки зустрічі Вінниці і Луцька є дуже принциповими, адже вони разом з Тернополем борються за потрапляння до «Фіналу чотирьох».

Обидва колективи зараз відчувають певний кадровий недобір. Якщо лучанки навчилися ефективно грати молоддю, то вінничанки після втрати догравальниці Валерії Соболь та ліберо Інна Медяна не можуть стабілізувати гру в захисті. Це стало однією з причин двох поразок у матчах 10 туру проти «Континіум-Волинь-Університету».

Тим не менше, в обох матчах не було видно явного лідера. Постійні «гойдалки» в рахунку виникали через помилки обох команд. Тільки одну партію лучанки виграли з великим відривом (14:25), результат решта сетів був інтригуючим і дуже нервовим для обох команд. Підтримати і заспокоїти свою команду до Вінниці приїхали луцькі вболівальники волейболу. У вирішальні моменти вони своєю підтримкою допомагали волинським волейболісткам знайти свою гру. У кінцівках партій команда Богуслава Галицького діяла більш впевнено й досягла важливої перемоги.

«Були дуже напружені ігри. Багато нервів забирають партії, коли перемагаєш останні партії 23:25 і 25:27. Вболівальники наші молодці, що приїхали і підтримали. В тяжких моментах для команди фактор підтримки залу зіграв важливу роль, додали адреналіну», - розповів головний тренер лучанок Богуслав Галицький.

«Білозгар-Медуніверситет» - «Континіум-Волинь-Університет» - 1:3 (22:25, 25:21, 15:25, 23:25) та 1:3 (14:25, 25:23, 20:25, 25:27)

Зазначимо, луцька «Волинь» здобуває вже четверту перемогу поспіль. Нагадаємо, у минулому турі лучанки двічі переграли чернігівську команду.

В інших матчах туру прогнозовано перемогли фаворити: «Хімік» здолав «Орбіту», «Галичанка» - «Регіну», а «Сєвєродонецьк» - «Педуніверситет».

Тепер на останню путівку у фінал чотирьох претендують тернопільська «Галичанка» та луцький «Континіум-Волинь-Університет». У турнірній таблиці галичанки випереджають волинянок на 4 очки.

Наступні матчі лучанки зіграють вдома з рівненською «Регіною». Тур заплановано на 12-13 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus